1 Bardağı Bağırsaktaki Tüm Zehri Temizliyor Detaylar

Yediğimiz her yemek bağırsaklarımız sayesinde sindirilmektedir. Bu yüzden bağırsakları sağlıklı bir hale getirmek için temizlemeye özen göstermeliyiz. Tüketilen besinlerden dolayı toksik maddeler bağırsaklarda yer eder ve kolay kolay bağırsaklardan gitmez. Bu yüzden sindirim sistemi zarar görmeye başlar, bağışıklık sistemi de hemen ardından güçsüzleşir.

Bağırsakları temizlemek hemde kolay kilogram alımını da önler. Şişkinlik hissi ve kabızlık gibi belirtiler de zamanla ortadan kaybolmaya başlar.

Bağırsaklar doğal bir biçimde nasıl temizlenir
Düzenli su kullanımı: Her insan günde en az iki litre su içmesi gerekir. Su tüketimi bütün rahatsızlıkları engellediği gibi bağırsakların düzenli çalışmasını ve hemde temizlenmesini sağlar.
Elma suyu: Bağırsaklarınızın düzenli çalışması ve yediklerinizi sindirmesi için elma suyu en iyi çözümlerden birisidir. Sindirim sistemine iyi geldiği gibi karaciğere de iyi gelmektedir. Her gün kahvaltıdan önce 1 bardak elma suyu içmek sağlığınıza iyi gelecektir. Elma suyunu içtikten sonra yarım saat ya da 1 saat bekleyip üzerine 1 bardak normal su tüketin.
Not: Daha iyi sonuç almak için düzenli ilaçlanma yapmaya çalışmalısınız. Bağırsak temizliği yaptığınız zamanlarda katı gıdalar tüketmemeye çalışmalısınız.

Limon suyu
1. Tarif: Limon suyunu, balı, deniz tuzunu ve ılık suyu karıştırarak kahvaltıdan önce tüketin.

2. Tarif: Elma suyunun içine limon suyu ekleyerek günde üç kere tüketin.

İLGİLİ YAZI
Sarımsak ve Limon Kürü Faydaları
Lifli besinler
Lif açısından zengin besinler tüketmekte de bağırsakların daha sağlıklı çalışmasına ve temizlenmesine yardım edecektir. Muz, elma, armut ve bezelye gibi daha pek çok içerisinde lif barındıran gıdaları yiyebilirsiniz.

Yoğurt
Evde kendiniz sütten yoğurt yaparak hergün belli miktarda tüketmek bağırsaklarınızın faydasına olacaktır. Hazır yoğurtları tüketmemeye özen gösterin.

Özel karışım
Malzemeler:
Yarım fincan sıcak su
Bir fincan elma suyu
Yarım çay kaşığı deniz tuzu
2 yemek kaşığı limon suyu
1 tatlı kaşığı zencefil suyu
Tarifi:
Boş bir tencerenin içine suyu ekleyip kaynatın. Kaynayan suyun içine deniz tuzunu ekleyin ve ardından zencefil suyunu, elma suyunu ve son olarak limon suyunu ilave edin. Daha sonra soğumaya bırakın. Afiyet olsun..

Kullanımı:
Sabahları kahvaltıdan önce ve akşam yemeğinden önce tüketin. Düzenli olarak kullanım neticesinde etkili çözümü göreceksiniz.

Not: Tarifin içerisinde yer alan malzemelerden herhangi birine alerjiniz var ise bunu uygulamayın.
Reklamlar