Home
10 Ocak 2022 ( 2498 izlenme )
Reklamlar

Bakın ne yorum yapmış

Hulusi Kentmen Yıllar Önce F'etönün kasedini izleyince B'akın ne yorum yapmış... 






Türkiye’yi y’alanlarla takiyelerle uydurduğu şeylerle kandıran Kadir M’ısıroğlu dışında herkesi uyutan Gülen’in yaptıkları bir bir ortaya çıkmaya başladı c’emaatin içinde yıllarca kalmış daha sonra c’emaatten atılmış isimlerden biri olan Latif Erdoğan çok ilginç şeyler anlattı bugünki köşe yazısında açıklamalar yapan Latif Erdoğan F’etö’nün iç yüzünü anlattı Gözyaşını illüzyon malzemesi gibi kullandığını dile getirerek şunları söyledi

F’ETÖ KONUŞMALARININ KASEDE ÇEKİLMESİNİ İSTEMİŞ



G’ülen yaptığı konuşmaların videoya kaydedilmesini de ister. Bunun üzerine Sema Video kurulur. Fakat c’emaat içinde dedikoduya mahal vermemek için Sema Video işe onun konuşmalarıyla başlamaz.Ön hazırlıklar göstermelik başka birkaç çekimle başlar sonunda onun konuşmalarında karar kılar.

Sema Video’nun başına İlhan İşbilen getirilince işin göstermelik manevi boyutuna gerçek niyet olan ticari boyut da eklenir ve bu bantlardan nasıl r’ant elde edileceğinin derdine düşülür. Söz konusu bantların k’orsan veya k’açak olmadığını tescillemek için bandrol şartı vardır. Bandrol alabilmek de d’enetleme kurulunun oluruna bağlıdır.

İstanbul’daki d’enetleme kurulu, bandı baştan sona izler. Bantta G’ülenin bir camide vaaz vermektedir. Cami hıncahınç doludur. F’etö her zaman yaptığı gibi kürsüde hop oturup hop kalkmakta, bazen gülüp bazen ağlamaktadır. C’emaat de onun davranışlarına göre vaziyet almakta, onlar da bazen gülüp bazen de ağlamakta ve bazen de kendilerini yerden yereçalmaktadır.

Bandın bitiminde kurul üyeleri görüşlerini belirtirler. Kurulda yılların sinema ve tiyatro oyuncusu Hulusi Kentmen de vardır. O da söz alır ve İlhan İşbilen’e hitaben şunları söyler: Başaktörünüz oldukça başarılı. Figüranlar da öyle. Fakat hayret ettiğim bir husus var. Siz bu kadar figüranı nasıl buldunuz, nasıl topladınız? İlhan İşbilen bu anekdotu gülerek anlatmış, adamın camiden, c’emaatten haberi yok, demişti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BÖYLE GELİN OLMUŞ >>> Köyde Evi Olanlara Müjde Piyango Vurdu...! Ayrıntılar: Her gün soframızda yer alıyor! Damarları tıkadığı ortaya çıkan yiyecek Nasıl olabilir bu ya..==>>>