Home
27 Aralık 2020 ( 7333 izlenme )
Reklamlar

2 Dakika İçinde Sarı Dişleriniz Bembeyaz Olur Ve Ağız Kokusundan Ömür Boyu Kurtulursunuz

1 İlk mucizevi yöntem limon ve kabartma tozu ile hazırlanıyor. Bir kabın içerisine 1 yemek kaşığı limon suyu ekleyin ve üzerine 1 yemek kaşığı kabartma tozu ilave edin. Bu iki malzemeyi iyice karıştırın. Daha sonra ise hazırladığınız bu karışımı peçete yardımıyla dişlerinize uygulayın. 2 dakika bekledikten sonra iyice durulayın. Hemen farkı kendi gözlerinizle göreceksiniz. Bir bardak limon suyunun içerisine ekleyeceğiniz bir kaşık kabartma tozuyla ağzınızı gargara yaparsanız da sonuç etkili ve



Ancak bu karışımı çok sık uygulamanızı kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Çünkü kullanılan malzemelerin diş aşındırıcı özellikleri olduğu için dişleriniz beyazlayacağı yerde daha çok aşınabilir. Bu yüzden karışımı ayda en fazla 23 kez kullanmalısınız.


 Elma sirkesi de diş beyazlatma da çokça tercih edilen bir yöntemdir. Asidik bir madde olduğu için elma sirkesi diş yüzeyindeki plakaları parçalayarak yok etmektedir. Dişlerinizi beyazlatmak içinde elma sirkesi ile gargara yapmanız gerekmektedir. Gargara sonrasında ise elma sirkesini fırçanıza sürün ve dişlerinizin üzerinde köpürtün. 5 dakika kadar bekledikten sonra tekrar fırça ile dişlerinizi temizleyin ve su ile durulayın. Dişlerinizdeki anlık beyazlamayı kendi gözlerinizle göreceksiniz.


 
3Klasik diş macunları yerine kendi diş macununuzu yapabilirsiniz. Hem kendi hazırlayacağınız diş macununun %100 beyazlatma garantisi de var. Bunun için ihtiyacınız olan malzemeler 4 yemek kaşığı kadar ıhlamur çiçeği, 4 yemek kaşığı kadar ayçiçeği tohumu ve 1 litre su. Bütün bu malzemeleri bir arada karıştırıp 30 dakika kadar kısık ateşte kaynatın. Diş macunu yerine dişlerinizi fırçalamak için bu karışımı kullanın. Hem tadı güzel hem de beyazlatma etkisi daha çok.

 Hindistan cevizi yağı da dişlerdeki tartar ve plak oluşumunu engellemekte dişleri de beyazlatmaktadır. Bunların yanında hindistan cevizi yağı ağız içerisinde kötü kokuya neden olabilecek bakterileri de yok etmektedir. 2 tatlı kaşığı yağı ağzınıza alıp 10 dakika bekleyin ve daha sonra ise ılık su ile ağzınızı çalkalayın. Bu işlemi de haftada birkaç kez yaparsanız farkı kendi gözlerinizle göreceksiniz.

 C vitamini bakımından zengin olan domates ve çileği de diş beyazlatmak, tartar ve plak oluşumunu engellemek için kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey dilimlenmiş domates veya çileği dişlerinizin üzerinde 5 dakika bekletip daha sonra ılık su ile çalkalamak. Ancak askorbik asit içeren çileği eğer hassas dişleriniz varsa kullanmamanızı öneriyoruz. Aynı şekilde limon suyunda olduğu gibi çilek ve domatesi de çok sık kullanmak yerine ayda en fazla 23 kez kullanmalısınız.



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sütten 25 kat fazla kalsiyum, Asgari Ücretin Ne Kadar Artacağı Az Önce belli oldu. EYT'den 2 grup yararlanacak. Tüm detaylar az önce payIaşıldı.! (AY'RINTILAR YO'RUMDA) Nasıl yani 2022'nin En Şanssız Burçları BELLİ OLDU: