MAÇ

19450 izlenme 18 Haziran 2021
Reklamlar
Spiker Tribündeki Güzel Kadını Görünce Maçı Anlatmayı Bıraktı!
BÜTÜN DÜNYA ONU İZLEDİ BAKIN NE YAPTI
>>>>>


EURO 2020'de Belçika-Rusya karşılaşmasında kameralar tribünlerdeki güzel kadına dönünce spiker kendinden geçti. Güzel taraftar karşısında spikerin kendinden geçtiği o anlar galerimizde. EURO 2020'de tribünlerin tekrar açılmasıyla futbol tutkunları stadyuma akın etti. Uzun süredir seyircili maça hasret kalan izleyiciler içinde renkli görüntüler oluştu. Stadyuma gidemeyenler için canlı olarak da ekranlara gelen EURO 2020, dünyanın dört bir yanından izleniyor.   EURO 2020 Belçika-Rusya karşılaşmasından yansıyan anlar ise EURO 2020'ye damga vurdu. Belçika-Rusya maçı devam ederken kameralar tribünlere döndü ve olanlar oldu. Belçika-Rusya karşılaşmasında kameralar tribünlerdeki güzel kadına dönünce spiker kendinden geçti.  Arap spikerler yine damga vurdu. Kameralar tribündeki güzel kadına dönünce spiker maçı bırakıp, kadın taraftar için bir anda şarkı söylemeye başladı. Kadın taraftarın güzelliği karşısında ne yapacağını bilemeyen Arap spiker'in bu görüntüleri sosyal medyayı salladı. Arap spiker kendinden geçti.  Bu görüntü sosyal medyaya düşer düşmez gündeme bomba gibi düştü.  Çeşitli spor mecraları da Arap spikerin kendinden geçtiği anlara geniş yer verdi. Spikerin maçı bırakıp kadın taraftar için bir anda şarkı söylerken güzel taraftarda bağdaş kurarak etrafa gülücük saçıyordu. Güzel taraftarın rahat ve sempatik görüntüleri ilgiyle takip edildi.


Spiker Tribündeki Güzel Kadını Görünce Maçı Anlatmayı Bıraktı! EURO 2020'de Belçika-Rusya karşılaşmasında kameralar tribünlerdeki güzel kadına dönünce spiker kendinden geçti. Güzel taraftar karşısında spikerin kendinden geçtiği o anlar galerimizde. EURO 2020'de tribünlerin tekrar açılmasıyla futbol tutkunları stadyuma akın etti. Uzun süredir seyircili maça hasret kalan izleyiciler içinde renkli görüntüler oluştu. Stadyuma gidemeyenler için canlı olarak da ekranlara gelen EURO 2020, dünyanın dört bir yanından izleniyor.   EURO 2020 Belçika-Rusya karşılaşmasından yansıyan anlar ise EURO 2020'ye damga vurdu. Belçika-Rusya maçı devam ederken kameralar tribünlere döndü ve olanlar oldu. Belçika-Rusya karşılaşmasında kameralar tribünlerdeki güzel kadına dönünce spiker kendinden geçti.  Arap spikerler yine damga vurdu. Kameralar tribündeki güzel kadına dönünce spiker maçı bırakıp, kadın taraftar için bir anda şarkı söylemeye başladı. Kadın taraftarın güzelliği karşısında ne yapacağını bilemeyen Arap spiker'in bu görüntüleri sosyal medyayı salladı. Arap spiker kendinden geçti.  Bu görüntü sosyal medyaya düşer düşmez gündeme bomba gibi düştü.  Çeşitli spor mecraları da Arap spikerin kendinden geçtiği anlara geniş yer verdi. Spikerin maçı bırakıp kadın taraftar için bir anda şarkı söylerken güzel taraftarda bağdaş kurarak etrafa gülücük saçıyordu. Güzel taraftarın rahat ve sempatik görüntüleri ilgiyle takip edildi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Billur Kalkavan'ın akciğer kan-serine yakalandığı ortaya çıkmıştı. Herkesten dua istemişti 11 Saat Toprağı Kazmaya Devam Eden Filin ortaya çıkardığı şey şoke etti Acun Ilıcalı'nın Ünlü Ettiği İsimler! nedenini öğren.