Adam Karısının Kız Kardeşiyle İlişkisi Olduğunu Söyler Ama Kadının Daha Büyük Bir Süprizi Vardır!

138832 izlenme 12 Kasım 2020
Reklamlar
HABERIN VIDEOSU AŞAĞIDADIR 

İlişkiler mükemmel değildir. Zaman geçtikçe küçük şeyler büyük birer sorun haline gelebilir. İlişkide, bu ciddi sorunlara yol açabilir. Bu adam, eşinin kız kardeşiyle ilişki yaşıyordu. Kadın bunu öğrenince bakın eşinden nasıl bir intikam aldı. Video hakkındaki soru ve görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz, İyi seyirler


☆○●☆○●☆○●☆○●


Kesinlikle Uzak Durun: Neredeyse Hepimiz Tüketiyormuşuz.İşte Kanserin En Sevdiği Besin!Ayrıntılar Haberin Detayındadır…
İşte Kanserin En Sevdiği Besin İşte Kanserin En Sevdiği Besin.Uzak Durun.Kimsenin beklemediği besinden çıktı! İşte kansere neden olan besinler 1. Şeker ve şeker ürünleri Uzun süreli şeker kullanımı nörolojik problemlere sebep olur. Ayrıca hafızayı da zayıflattığı tespit edilmiştir.Öğrenme kabiliyetini zaafiyete uğrattığı da ifade edilmektedir. Bu sebeple şekerden uzak durmak gerekir.


2. Alkolün karaciğeri iflas ettirdiği bilinmektedir. Ancak az bilinen diğer etkisi de beyni bitirip tükettiğidir. Sağlıklı düşünme yeteneğini zayıflatır, hafızayı da tüketir. Kısa vadede alkol bırakıldığı takdirde etkileri belli bir düzeyde onarılabilmektedir. Ancak uzun süreli kullanımlarda kalıcı hasarlara da yol açabilir. 3. Fast Food Yakın zamanda Montreal Üniversitesi´nde yapılan bir araştırma fast food ürünlerinin beynin kimyasını değiştirdiğini ortaya koymuştur. Bu da depresyon ve anksiyete sorunlarına yol açmaktadır. Fast Food ürünlerinin içindeki katkı maddelerinin öğrenme bozukluğu, motivasyon eksikliği ve hafıza zayıflığına da yol açtığı kanıtlanmıştır.

Kızarmış yiyecekler Bütün işlenmiş yiyecekler kimyasallar, katkı maddeleri, yapay tatlandırıcılar ve koruyucular içerir. Bunlar hem çocuklarda hem yetişkinlerde ciddi beyin hasarlarına yol açar. Kızarmış veya işlenmiş gıdalar beyin sinirlerini zedeler. Bazı yağlar ise diğerlerine göre daha zararlıdır. Doğadaki en toksik ve tehlikeli kızartma yağının ise ayçiçek yağı olduğu tespit edilmiştir. 5. İşlenmiş veya önceden pişirilmiş gıdalar Tıpkı kızarmış gıdalar gibi işlenmiş gıdalar da merkezi sinir sistemine zarar verir. Bu da dejeneratif beyin bozukluğuna yol açar. İleriki yaşlarda Alzheimer´a neden olur.

5. İşlenmiş veya önceden pişirilmiş gıdalar Tıpkı kızarmış gıdalar gibi işlenmiş gıdalar da merkezi sinir sistemine zarar verir. Bu da dejeneratif beyin bozukluğuna yol açar. İleriki yaşlarda Alzheimer´a neden olur.


☆○●☆○●☆○●


Harita yayınlandı
İstanbul’da yaşanması beklenen büyük depremin muhtemelen en fazla etkileyeceği bölgeleri gösteren deprem haritası da yayınlandı. Haritaya göre; Tarihi Yarımada ve adaların durumunun kritik olduğu görülürken Avrupa Yakası’nda Fatih’in yanı sıra Bahçelievler, Bakırköy Güngören, Avcılar ve Zeytinburnu.



İstanbul’un deprem haritası yayımlandı.10 İlçe alarm veriyor.İstanbul’da yaşanması beklenen büyük depremin muhtemelen en fazla etkileyeceği bölgeleri gösteren deprem haritası da yayınlandı. Gayrimenkul Borsası tarafından geliştirilen GOS terminallerinde, 5 bin 343 kilometrekarelik İstanbul’un zemin durumu ve yapı envanteri masaya yatırıldı.Zemin formasyonlarına yapılan puanlamalar ile bina yapım yılı, 2007 yılında hayata geçirilen deprem yönetmeliğinden önce olan yapıların bir araya getirildiği çalışmada Avrupa yakasının Asya’ya göre daha fazla deprem riski taşıdığı görüldü.

TARİHİ YARIMADA VE ADALAR’IN DURUMU KRİTİK

Harita üzerinde sayısallaştırılan veriler üzerinden gerçekleştirilen okumalar neticesinde olası büyük İstanbul depreminin en fazla etkileyeceği bölgeler tespit edildi.Tarihi yarımadanın neredeyse tamamında zemin formasyonunun iyi olmadığının saptandığı incelemede İstanbul’un Türkiye’deki kentsel dönüşümlerin 0.33’ünü, riskli alanlarının 10.71’ini, yenileme alanlarının ise 53.17’sini kapsadığı tespit edildi.

ASYA YAKASI DAHA SAĞLAM

Asya yakasının zemin formasyonu olarak Avrupa Yakası’na göre daha sağlam olduğunun ortaya çıkarıldığı incelemede Avrupa Yakası’nda Fatih’in yanı sıra Bahçelievler, Bakırköy ve Güngören’in zemin formasyonunun yanı sıra yapı durumu olarak da eski yapıların çoğunlukta olduğu belirtildi.

DEPREMDEN ETKİLENECEK ÖNCELİKLİ ALANLAR

Çalışmada Zeytinburnu’nun tarihi yarımadaya bakan bölümleri ile Avcılar’ın sahil kesimleri ve Boğaziçi öngörünüm bölgelerinin depremden etkilenecek öncelikli alanlar olarak ön plana çıkıyor.Anadolu Yakası’nda Kartal Maltepe sahil kesimi ve Kadıköy’ün batısı dikkat edilmesi gereken bölgelerin başında geliyor.İstanbul’da geçen yıl e-devlet üzerinden açıklanan toplanma alanlarını da incelendiği çalışmada kişi başına 1.17 metrekare toplanma alanı düştüğü tespit edildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dev markaların içindeki gizli sırlarını açıklıyoruz! GORİL ASLINDA... ÜZÜCÜ GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKTI! VERDİĞİ YANIT K'AHRETTİ... BU BELİRTİ ÇIKIYORSA ACİLEN DOKTORA GİDİN.!!! İşte Detaylar==>>