Adamlar haklı! >>

Sosyal medyanın en çok konuşulan ve şu sıralar adı Hakan Sabancı ile anılan Şeyma Subaşı, yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Bizde Subaşı’nın ilişkilerini bitiren sosyal medya paylaşımlarını sizin için bir araya getirdik.
Acun Ilıcalı ile yaşadığı yasak aşkla gündeme gelen ve sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Şeyma Subaşı, son olarak Mısırlı sevgilisinden ayrılıp Türkiye’ye dönmesi ve ayrılık sonrası yaptığı paylaşımlarla konuşulmuştu. Son günlerde Türkiye’nin köklü ailelerinden biri olan Sabancıların ortanca oğlu Hakan Sabancı ile birlikte olduğu konuşulan Subaşı, yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekti. 

Şeyma Subaşı’nın tepki çeken paylaşımları
Acun Ilıcalı evliyken beraber olmaya başlayan ve hamile kalan, daha sonrasında ise kızı Melisa’yı dünyaya getiren ve Ilıcalı ile nikah masasına oturan Şeyma Subaşı, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri. Lüks yaşam tarzını sık sık takipçileriyle paylaşan Subaşı, cesur pozlarıyla da dikkat çekiyor. Öyle ki bu pozlar yüzünden Subaşı’nın Acun’la olan evliliğinin bittiği, ünlü sevgilileriyle de cesur paylaşımları nedeniyle ayrıldığı iddia edildi. Bizde Subaşı’nın ilişkilerini bitiren o paylaşımlarını sizler için bir araya getirdik.
Reklamlar