Home
10 Şubat 2022 ( 621 izlenme )
Reklamlar

Ahmet Hamdi Çamlı elektrik ve doğalgaz faturası zamlarının suçlusunu CHP ilan etti!

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, vatandaşı isyan ettiren zamların oluşmasında AK Parti'nin bir dahli olmadığını söyleyip, elektrik, doğalgaz ve akaryakıt zamlarının suçlusunun CHP olduğunu savundu.
Enerji, akaryakıt ve gıda başta olmak üzere birçok ürüne gelen zamlar, vatandaşlara zor günler yaşatıyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, katıldığı bir televizyon programında zamları CHP’ye bağladı.  Ahmet Hamdi Çamlı'nın kendi söylediklerine kendisinin de güldüğü programda şunları söyledi: 

"Bu zamların oluşmasında bizim bir dahlimiz yok. En büyük dahil CHP’de. Bugün olan doğalgaz, elektrik zamları tamamı bu zihniyetin ürünüdür. Çünkü onlar paramparça etti memleketi. Kumara verdiler. Ben şimdi kendi malımı ABD’nin dolarıyla almak zorunda kaldım bu nedenle yetiştiremiyorum.”

Söz konusu yayının görüntülerini CHP’li Mehmet Bekaroğlu, ”Bu adam AKP milletvekili; biliyorsunuz değil mi? Yakında Merkez Bankası başkanlığına getirilirse şaşırmayın” notuyla paylaştı.

Kılıçdaroğlu'nun çıkışı sonrası İYİP'ten ilk açıklama: Ödenmesi gereken fatura ödenecektir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" sözlerine İYİP'ten ilk yorum geldi.

Habertürk TV'deki canlı yayında elektrik faturalarının ödenmemesine yönelik bir protestoya partisinin destek verip vermeyeceği sorulan İYİP Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem "Ben sayın genel başkanımı biliyorsam, genel başkanım kanuna aykırı hiçbir şey kendi de yapmaz, söylemez ve tavsiye etmez. Ödenmesi gereken fatura ödenecektir" diye konuştu.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bu kez net konuştu Yatağınıza Karbonat Döktükten Sonra Olacaklara Şaşıracaksınız! Her gece yatmadan eşimin... Detaylar>>.. KANSER İYİLEŞTİRİLMESİ EN KOLAY HASTALIKTIR