Home
16 Ocak 2022 ( 1152 izlenme )
Reklamlar

AKP'de dev istifa dalgası geliyor: 60 vekil o partiye katılacak

AKP'de dev istifa dalgası! 40 vekil parti değiştirecek

20 eski 40 mevcut milletvekili olmak üzere AKP'den ayrılıklar olacağı öne sürüldü.

Eski AKP'li Selçuk Özdağ yaptığı açıklamalarla gündemi sarstı. Şimdilerde Gelecek Partisi'nde yer alan Selçuk Özdağ açıklamalarıyla Ankara'yı salladı.

Yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ yaptığı açıklamada 60 civarında yeni ve eski AKP milletvekili ile görüştüklerini öne sürmüştü.

Yeniçağ'dan Orhan Uğurluoğlu'na konuşan Özdağ şu ifadeleri kullanmıştı:

''Soru: Gelecek Partisi seçime hazır mı?

Selçuk Özdağ: "Yaptırdığımız anketlere göre yüzde 10 barajını aştık. AKP ve MHP'den bıkan, ezilen, ekonomik buhran altında çaresiz kalan yüzbinlerce seçmen Gelecek Partisi'ni tercih ediyor.


 
Çok sayıda milletvekili ile görüşüyoruz. Eski ve yeni tüm vekiller Cumhur İttifakı'ndan da ucube rejimden de şikâyet ediyorlar.
AKP'nin kötü yönettiğinin ve seçimi kazanamayacağının farkındalar.

AKP'den yaklaşık 40 milletvekili ile görüşüyoruz. Eskiler de dahil edildiği zaman bu sayı 60'ları buluyor.

Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu görüşüyor, ben görüşüyorum diğer parti yetkililerimiz görüşüyor. Siyasetin içerisinden gelen hepimiz görüşüyoruz.
Aynı şekilde MHP'li vekiller ile de görüşüyoruz. Anavatan Partisi'nde, Doğru Yol Partisi'nde siyaset yapmış eski vekiller ile de görüşüyoruz.


 
KULİSLER SALLANDI

Öte yandan Selçuk Özdağ'ın iddiaları sonrası Ankara gündemi sallandı. İddialara göre AKP'deki söz konusu istifaların tekrar aday yapılmayacak vekillerden olacağı öne sürülüyor. Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmeyecek bu vekillerin parti değiştirmeye hazırlandıkları öne sürülüyor. Selçuk Özdağ'a göre ise istifa edecek bu vekiller Gelecek partisi'ne geçecekler .

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bursa’nın en çok ekmek satan fırınlarından birinin sahibiyim. Ateist Olduğunu Söylemekten Çekinmeyen Ünlüler.. Yok artık daha neler! >> Tanıdınızmı?