Home
07 Şubat 2022 ( 2582 izlenme )
Reklamlar

AKP'DE İSTİFA ! ZAMLARI HALKA ARTIK ANLATAMIYORUM >

Muğla’nın Milas ilçesinde AKP yönetim kurulu üyesi 15 yıllık siyasetçi Veli Ulaş, partisinden istifa etti. SÖZCÜ’ye konuşan Ulaş, “15 yıllık siyasetçiyim, böyle günler görmedik. Vatandaşa savunacak bir yanımız kalmadı. Siyasete tabii ki devam ederim ama bu artık asla AKP çatısı altında olmaz” dedi.

Muğla’nın Milas ilçesinde AKP yönetim kurulu üyesi 15 yıllık siyasetçi evli ve iki çocuk babası 51 yaşındaki Veli Ulaş, AKP’den istifa ettiğini açıkladı.

“BU ZAMLARI VATANDAŞA ANLATAMAM OY İSTEYEMEM”

Ulaş, SÖZCÜ’ye yaptığı açıklamada “Bu son zamları gidip vatandaşa anlatamam. Anlatamayacağım için de oy isteyemem. Bu son zamların geri alınmasına yönelik bir ibare de görmedim. Vatandaşla nasıl konuşabiliriz, ne diyebiliriz ki? Siyaseten hizmet edemeyeceğim için AKP’den istifa ettim” diye konuştu.

“15 YILLIK SİYASETÇİYİM, BÖYLE GÜNLER GÖRMEDİK”

İlçede emlakçılık yapan Ulaş, siyasete vatandaşa hizmet etmek amacıyla girdiğini belirterek “Bu zamlarla hizmet olmaz tabii ki. 15 yıllık siyasetçiyim, böyle günler görmedik. Vatandaşa savunacak bir yanımız kalmadı. Siyasete tabii ki  devam ederim ama bu artık asla AKP çatısı altında olmaz” dedi.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili skandal paylaşımlar yapan yüzücü Derya Büyükuncu hakkında yakalama kararı çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın koronavirüse yakalanmasının ardından sosyal medyada skandal bir paylaşım yapan eski milli yüzücü Derya Büyükuncu hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın rahatsızlığı ile ilgili suç teşkil eden paylaşımlara yönelik resen başlatılan soruşturma kapsamında, Derya Büyükuncu hakkında yakalama kararı çıkartılmıştır” denildi.

TEPKİLERDEN SONRA BİR PAYLAŞIM DAHA YAPTI

Skandal paylaşımı ile büyük tepki çeken Büyükuncu, Twitter hesabından attığı tweet’te helva göndermesi yapmıştı. Bir süre sonra yeni bir paylaşım daha yapan Büyükuncu bu paylaşımda ise “Helva dedik, ne kadar da büyük bir kitle o insan!! için üstüne alındı. Allah kimseyi başkasının önünde eğilecek, kula kulluk edecek, karşısında el pençe divan duracak kadar karaktersiz, korkak yapmasın. Amin!!!” ifadelerine yer vermişti.
DERYA BÜYÜKUNCU’YA DAİMİ HAK MAHRUMİYETİ CEZASI

Türkiye Yüzme Federasyonundan yapılan açıklamada, Büyükuncu’nun sosyal medya paylaşımının ardından disiplin kurulunun olağanüstü toplandığı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Derya Büyükuncu’nun sosyal medya üzerinden sarf ettiği söylem ve yazılarının Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na ve eşine aleniyet oluşturacak şekilde yapmış olduğu paylaşımlarının Türkiye Yüzme Federasyonu Disiplin Kurulu Talimatı’nın 34. maddesine aykırı olduğu, ulusal medya kanallarından öğrenildiği üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca ilgili hakkında adli soruşturma başlatıldığı, eylemlerinin yoğunluğu ve içeriğinin şiddet göz önünde bulundurularak Türkiye Yüzme Federasyonu Disiplin Talimatının 34. maddesinin 2. fıkrası uyarınca ‘daimi hak mahrumiyetiyle cezalandırılmasına’ karar verilmiştir.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Nereden nereye, üzüldüm haline ya... >> Kolesterole, Mide Ülserine ve Diyabete İyi Gelen Süper Besin! AYRINTILAR >>> İşte Ünlülerin Acı Hayatları! Madalyonun Görünmeyen Tarafı. Yatağınıza Karbonat Döktükten Sonra Olacaklara Şaşıracaksınız!