Annene de bunu yapmazsın! >>

Ailelerini reddeden ünlüler

Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi ile evlenme kararı alan Seda Sayan’a oğlundan veto geldi. Bizde aileleri ile görüşmeyi reddeden magazin dünyasın ünlü isimlerini sizler için bir araya getirdik.
Şov dünyasının en önemli isimlerinden Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi ile evleneceği açıkladı. Ünlü oyuncuya en büyük tepki ise oğlu Engincan'dan geldi. Bizde aileleri ile kavgalı olan ünlü isimleri sizler için bir araya getyirdik. 

Ünlülerin ışıkların altında parlayan görkemli hayatlarının ardındaki acı hikayelerini duyunca içiniz acıyacak. Her ne kadar muhteşem bir hayatları var gibi görünse de bilinmeyen yönleriyle ne acılar var dedirtecek cinsten.

Ünlü isimlerin aileleri ile yaşadıkları sorunlar
Ünlüler her ne kadar oldukça görkemli bir hayat yaşıyor gibi gözükseler de sahip oldukları aileler ile oldukça zor günler geçirmiş olabiliyorlar. Ailesi ile görüşmeyi reddeden hatta ebeveynlerini öldü kabul eden ünlülerin sayısı hiç az değil. Yaşadıklarına bakınca biz onlara hak verdik. Bakalım siz ne düşüneceksiniz? Para, şöhret, güzellik, yetenek... Hepsi bu insanlarda var. Fakat iyi ailelerde, mutlu mesut bir çocukluk yaşama şansına maalesef erişemediler. Gösteri dünyasının kimi ünlüleri anneleriyle kimi ünlüleri de babalarıyla geçinemiyor. İşte anne ya da babasıyla küsüp kimi sonradan barışan kimi de ömrünün sonuna kadar küs kalmaya yeminli ünlüler.

Oğluda Seda Sayana sırtını döndü
Seda Sayan geçtiğimiz günlerde kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi ile 7 Mayıs’ta nikah masasına oturacağını açıkladı. Magazin dünyasında büyük ses getiren bu olaya ilk tepki ünlü şarkıcının oğlu Oğulcan Engin’den geldi. İşte Oğulcan Engin’in annesine verdiği tepki… 
Reklamlar