Bakalım Tanıyacak mısınız >>

571 izlenme 14 Şubat 2022
Reklamlar
videolu haber

Sosyal medyayı salladı! Meriç Erkan'ın yeni imajı olay oldu... İsmini 'Mahmut' olarak değiştirdi, sakallarını uzatıp sarık taktı

Meriç Erkan'ın yeni imajını gündem yarattı. Katıldığı sabah programlarında yaptığı ilginç danslar ve bir dönem Ahu Tuğba ile yaşadığı aşkla ünlenen Meriç Erkan'ın son halini görenler inanamadı. Maneviyata yöneldiğini ve "Nasuh tövbesi" ettiğini söyleyen Meriç Erkan, sakal bırakıp sarık taktı. İsmini de 'Mahmut' olarak değiştiren Meriç Erkan'ın yeni hayatı gündem oldu. "Ya nasıl böyle bir hayat yaşamışım" diyen Erkan geçmişte yaptığı hatalar olduğunu ancak şimdi huzura kavuştuğunu belirtti.

Meriç Erkan'ın yeni imajı görenleri hayrete düşürdü. Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan, Esra Erol'un izdivaç programına katılmış ve yaptığı ilginç dans şovlarıyla bir dönem televizyon dünyasına damga vurmuştu.

MERİÇ ERKAN İSMİNİ DEĞİŞTİRDİ!

İsmini Mahmut olarak değiştirdiğini açıklayan Meriç Erkan sakal bırakıp sarık taktı. Meriç Erkan'ın son halini görenler inanamazken, yaşadığı değişim sosyal medyada günün en çok okunan konularından biri oldu.
'EN SONUNDA KEFENİ GİYECEKSİN'
'EN SONUNDA KEFENİ GİYECEKSİN'
Meriç Erkan "En son kefeni giyeceksin. Bu kadar lüks araçlardan sonra en son cenaze arabasına gireceksin. O güzel köşklerden sonra kabire. Mahmut Erkan'la güvende olduğumu hissettim" yorumunda bulundu.
'HEPSİ KURGUYDU' DİYEREK İTİRAF ETTİ
'HEPSİ KURGUYDU' DİYEREK İTİRAF ETTİ
"İnceleyerek görerek sonunda bu kararı verdim" diyen ünlü isim Esra Erol'a katıldığı programı anlatarak "Hepsi kurguydu" dedi.
''RABBİMLE ARAMDAKİ HESAPLAŞMA''
''RABBİMLE ARAMDAKİ HESAPLAŞMA''
Meriç Erkan kutlamalara katılmadığını da söyleyerek "Ben bir bayanla bir araya gelmiyorum" yorumunda bulundu. Erkan, ''Bu bir konsept değil bu başka bir şey. Rabbimle aramdaki bir hesaplaşma, bir Nasuh tövbesi var. Bütün her şeye tövbe edip bambaşka bir hayata geçiyorsunuz'' dedi.


Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması: Aşk yaşamadık!
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde bir dönem birlikte izdivaç programında kamera karşısına geçtiği Meriç Erkan ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geldi. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Tuğba, çıkan haberleri yalanladı.


Oyuncu Ahu Tuğba'nın sevgilisi olarak adını duyuran ve katıldığı televizyon programlarıyla ünlenen Meriç Erkan, hayatını ve adını değiştirmişti. Yeni imajı ve değiştirdiği hayat tarzıyla herkesi şaşırtan Erkan'ın açıklamaları sonrasında gözler Ahu Tuğba'ya çevrildi

Çıkan haberleri yalanlayan Tuğba, adını Mahmut olarak değiştiren, sarık takıp cüppe giyen ve maneviyata yöneldiğini söyleyen Erkan için “Aşk yaşamadık, TV formatıydı her şey. Eğer gerçekten Allah yolundaysa doğruyu söyler” dedi.

"SEVGİLİM OLMADI, TV FORMATIYDI"
magazinsortie.com’a konuşan Ahu Tuğba; sözlerine; “Benim bu adamla hiçbir şeyim olmadı, olamaz da, Savaş Kalafat çok iyi bilir olmadığını. Kalafat ve eşi ile kameramanlar da gün boyu yanımdalardı. Meriç Erkan, Allah yolunda ise ya da Allah yoluna girdiyse benimle hiçbir zaman beraber olmadığını söyler. Sevgilim olmadı, TV formatıydı" şeklinde devam etti.

Uzun yıllardır ABD'de yaşayan Ahu Tuğba, Meriç Erkan’la ekrana geldikleri programda format gereği sevgili olduklarını belirtti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ellerinizi Diş Macunu İle Yıkarsanız O Sorununuz Hemen Geçer! BUNU KİMSE BİLMİYOR:=>> Meğer setlerde neler yaşanmış ya.. >> Annesini takip etmeye karar verdi Baba Zihinsel Engelli Oğlunu Toprağa Verdi Ve Birkaç Gün Sonra Mezardan Korkunç Bir Çağrı Aldı.