Ben neler okudum az önce!

Birçok ünlünün akıllara durgunluk veren orgazmlarla iç huzuru bulduğu topluluk, tarikat olmakla suçlanıyor. Gwyneth Paltrow ve Khloe Kardashian’ın huzuru bulduğu orgazm tarikatı sosyal medyanın da gündeminde.
Ünlüler yine bir skandalla gündeme geldiler. Birçok ünlünün akıllara durgunluk veren orgazmlarla iç huzuru bulduğu topluluk, tarikat olmakla suçlanıyor. Gwyneth Paltrow ve Khloe kardashian’ın huzuru bulduğu orgazm tarikatı sosyal medyanın da tartışmalara neden oldu.

ÜNLÜLERİN YENİ GÖZDESİ ORGAZIM TARİKATI
Khloe Kardashian ve Gwyneth Paltrow gibi ünlüler, orgazmik meditasyon olarak bilinen yeni bir sağlık trendine övgüler yağdırıyor. Bu meditasyon parmakla genital uyarımın yapıldığı ve belden aşağısı çıplak olarak katıldıkları bir uygulama aynı zamanda. Bu uygulamayı teşvik eden Onetaste adlı bir şirket, cinsel ve finansal manipülasyon iddialarıyla karşı karşıya. FBI’ın dikkatini çeken şirket, lüks bir seks tarikatı olmakla suçlanıyor. 2004 yılında Nicole Daedone tarafından kurulan onetaste, piramit şemasına benzer olarak tarif edilen atölyelerde orgazmik meditasyon kursları düzenliyor.
Reklamlar