Bir de bize akıl veriyorlar >>

Saray yavrusu gibi evlerde yaşayan ünlülerin dillere destan lüks evlerini sizler için derledik. Bu evler ağzını açık bırakacak. İşte ünlülerin birbirinden lüks evleri...
Başımı soksak yeter diye düşündüğümüz evimizden gün gelir o kadar çok bunalırız ki çadırda bile yaşarım diye bir serzenişte bulunabilirsiniz. Gel görelim ki çadır da kalmak sanıldığı kadar rahat olmaya bilir hiçbir zaman. Ayrıca her an hayvan saldırısına uğrama korkusu da cabası. Savunmasız bir şekilde kaç gün geçirebilirsiniz ki?

Herkesin aklında aynı soru peki ya tuvalet? Bütün bunları sıralayınca aklınızdaki o çadır hayali bir hayli uzaklaştı sanırım. Buna en yakın ama daha rahatı olarak karavanı önerebilirim. Tabi ki karavan herkesin şehir hayatından bunaldığında kaçamak planı olsa da genelde hayal olarak kalıyor. Gerçek hayatta kendi eviniz kadar hiçbir yer de rahat edemediğimizden sanırım.

Hepimizin hayalinde yaşamak istediğimiz bir evimiz vardır. Kimisinin deniz kenarında bir yalıda kimisinin bir hiçliğin ortasında, kimisinin ağaçlarla çevrili bir ormanda… Kalabalık şehir hayatının getirdiği bunalımdan kaçmak için yazın kaçtığımız bir kasaba da bile ev hayali kurabilirsiniz. Nereye gidersek gözümüze güzel görünen keşke diye iç çektiğimiz bir hayal evimiz vardır. Kimisi lüks olsun ister kimisi kutu gibi küçük bahçeli bir ev. Bazıları yaşadığı şehirden olabildiğince uzakta bir ev isterken kimisinin büyük şehirlerde tam hayatın merkezinde ideal bir evi vardır. Birbirinden ünlü isimlerin servet değerindeki evlerini sizler için derledik. Dünyada ve Türkiye'deki ünlü isimlerin evlerin sizler için derledik. Ünlülerin birbirinden lüks ve pahalı evleri var.

Böyle lüks saraylarda bile yok
Birbirinden ünlü isimlerin gördüğünüzde çok şaşıracağınız evleri var. Neredeyse tüm servetini evlerine harcayan ünlülerin evleri oldukça modern. Özellikle dünyaca ünlü yabancı ünlüler, evleri için çok para harcamış. Türk ünlüler ise genellikle İstanbul'da pahalı ve lüks ev almışlar. Kimisi lüks bir apartman dairesinde, kimisi villada, kimisi boğaz manzaralı bir evde kimisi de yalıda oturuyor. Genellikle evinde vakit geçirmeyi çok seven bu ünlüler evlerinin tadilatı için de neredeyse bir ev fiyatı para harcadılar. Dünyaca ünlü isimlerin arasında: Selena Gomez, Demi Lovato, Pink, Britney Spears, Khloe Kardashian, Zayn Malik ve Adele gibi isimler var. Türk ünlü isimler arasında ise: Seda Sayan, Beren Saat Kenan Doğulu, Gülşen Ozan Çolakoğlu, Sibel Can,  Elçin Sangu, Kerem Deren Pınar Bulut, Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ, Arzu Sabancı Ömer Sabancı ve Neslişah Alkoçlar Engin Altan Düzyatan gibi sanat dünyasından ünlüler var.

Ünlülerin yaşadıkları yerleri merak ediyor musunuz? Hangi ünlü nasıl bir evde yaşıyor? Kaçı daha mütevazı bir hayat sürerken kaçı lüks bir evde yaşıyor? Ünlü isimlerin dillere destan evlerini gördünüz mü? Sizler için magazin dünyasının gözde isimlerinin muhteşem evlerini bir arada topladık.

İşte ünlülerin servet değerindeki evleri...
Reklamlar