Bir düğünde tek damat iki gelin. Eski sevgili gelinlik ile geldi

26958 izlenme 12 Mayıs 2021
Reklamlar
Bir düğünde tek damat iki gelin
NOT HABERIN VIDEOSU AŞAĞIDADIR 

Irak’ta yaşayan Abdül Rahman el Obidi, tek bir düğünde iki kadınla birden evlendi, düğün sosyal medyada tartışma yarattı



Irak’ta çiftçilik yapan 22 yaşındaki Obidi, kuzeni olan iki kadına aynı anda aşık oldu. 17 yaşındaki Intidahar ve 21 yaşındaki Suad arasında tercih yapamayan Obidi, bir ay boyunca kiminle evleneceğini düşündü. Obidi sonunda herkesi şaşırtan bir karar alarak iki kadınla aynı düğünde evleneceğini söyledi. Obidi bu kararını önce ailesi ile paylaştı ve ailesi ona destek çıktı. 6 Nisan’da gerçekleşen tek damat ve iki gelinli düğün bir fotoğrafın Facebook’ta paylaşılması ile ortaya çıktı.

☆●☆●☆●☆●☆●☆●☆●

İBRETLIK HIKAYE



Padişah, bir gece rüyasında tüm dişlerinin döküldüğünü, yemek bile yiyemez hale görmek görür. Sıkıntı içinde uyanır. Vezirini çağırıp sarayın rüya tabircisinin hemen huzuruna getirmesini satınurur.

Uyku sersemi tabirci başı yanına gelince, padişah düşünü anlatıp sorar:           

Hayırdır, Padişahım! " der. " Bu rüya, yakınlarınızdan daha uzun yaşayacağınızı gösterir. Daha güzel seneler boyu ülkenizi yönetebileceksiniz. "Padişah, ağzı kulaklarında buyurur:" Bu tabirciye iki kese altın verin! "

Başından açıklaması izleyenler, tabirciye sorar:

“Aslında sen de tabirci başı da aynı şeyi söylediniz. Neden onu cezalandırdı ödüllendirdi? "Tabirci güler:

Elbette aynı söyledikleri; ama önemli olan, kimilerine NE söylediğin değil, NASIL dediğindir.


☆●☆○●☆○●


İnanılmaz Bir Etkisi Var: Bir Diș Sarımsağı Kulağınızda Yarım Saat Bekletirseniz 1 Diș Sarımsağı Kulağınızda 30 dakika bekletin o sorun hemen geçer Sarımsağın Pek Bilinmeyen bir sırrı daha ortaya çıktı! Öğrendiğinizde çok ama çok șașıracağınız bir detay var: Sarımsağı Hemen Hemen bir çok yiyecek içerisine mutlaka ekliyorum. Sarımsağın yararlarını aslında uzun zamandır biliyorum ve takip ediyorum. Bu konuyla ilgili yer alan ne kadar içerik varsa inceliyorum. Sarımsak küçük yaștan itibaren büyük annemin sevdirdiği bir sebze. Soğan da benim için önemli ama dediğim gibi sarımsağı mutlaka her yemeğe eklemeye çalıșıyorum Çünkü bilindiği gibi Sarımsak șifa deposu bir yiyecek. Genel olarak çiğde tüketilebiliyor ama pișince çok daha iyi oluyor. Son dönemlerde közlenmiș sarımsağında mucizelerinden bahsediyor bir çok kiși. Size sarımsakla ilgili ne kadar bilgi varsa bu içerikte paylașmaya çalıșacağım. Sizlerde arkadașlarınızla paylașarak onlarında bilgilenmesini sağlayabilirsiniz. Sarımsak her ne kadar faydalı olsa bile kokusu nedeniyle kușkusuz bazılarımız tercih etmez. Bu içerikten sonra belki onlarda sarımsak tüketmeye bașlayabilirler. İște herkesin bilmesi gereken o harika bilgiler. SARIMSAĞIN BİLİNMESİ GEREKEN YARARLARI NELERDİR? Sırasıyla faydalarından söz edecek olursak Sarımsak : bakteri, maya, mantar, parazitler ve virüsler üzerinde antimikrobiyal Bir etkiye sahiptir.
Reklamlar
– Sarımsak öte yandan Kalp krizi ve ateroskleroz gibi kardiyovasküler sorunlara karșı bizi korumaktadır. – Sarımsağın antimikrobiyal etkisi, yüksek tansiyon, felç ve kalp krizi gibi sorunların yașanmasınıda engellemekte ve en aza indirmektedir. Bu Șifa Deposu Sarımsağın Daha Önce duymadığınız șașırtıcı etkileri ise bakın neler.

Sizlerde sevdiklerinizle paylașabilir onların faydalanmasını sağlayabilirsiniz: Kadın Sağlığı Açısından Çok Yararlı Japonya’da 41 bin kadın üzerinde 5 yıl süren bir araștırma yapıldı. Bu araștırmadan çıkan sonuçta haftada bir sarımsak tüketen kadın ile ayda bir sarımsak tüketen kadınlar arasındaki kolon kanseri riski farkının yüzde 35 olduğu gözlemlendi. Kuru sarımsak ekstresinde S-allil sistein, Sallil merkaptosistein, saponinler, uçucu yağlar, allin, allisin, ajoen, diallil trisülfür, sitral, geranoil, linalool, s-metil-1-sistein sülfoksitprotein, mineraller, vitaminler, lipitler, aminoasitler, prostaglandin A2 ve F1 , allinaz, peroksidazlar,mirosinaz bulunur. Ezilmiș çiğ sarımsak ise en fazla allisini içeriyor. Mantara karșı Etkili Sarımsağın, hayvanlar üzerinde yapılan test sonucu vücutta olușan 6 kanser türünün (göğüs, kolon, yemek borusu, prostat, cilt ve mide) ilerlemesini ve gelișmesini engellediği görüldü. Besin ve su kaynaklı patojenler, mantar gibi fungal enfeksiyonlar ve solunum enfeksiyonlarına karșı antimikrobiyal etkinlik gösterir. Tümörü Önler Kanserin önlenebilmesi için yapılan ilk araștırmanın sonucu 1957 yılında yayınlandı. Bu raporda sarımsaktan elde edilmiș olan alisin maddesi kanserli farelere enjekte edildi ve bu farelerin normalden 6 hafta daha uzun yașadığı ortaya çıktı. Halsizliği Gideriyor Sarımsağın kanserden korunmada, kanser tedavisinde, arteroskleroz, kardiyovasküler hastalıklar, dolașım bozuklukları, yüksek kolestrol, hipertansiyon, mikrobik enfeksiyonlar, deri enfeksiyonlarında etkili olduğu görülmüștür. Mucize Formül : Sarımsağın antibiyotik etkisi olduğundan kulak enfeksiyonunuz varsa, bir ipe bağladığınız bir diș sarımsağı kulak dıșına yerleștirip yarım saat bekleyin sorunun çözüldüğünü göreceksiniz. Bu harika bilgileri sevdiyseniz sizde arkadașlarınızla paylașabilirsiniz: SARIMSAK görüldüğü üzere en faydalı nimetlerden birisi. Ancak lütfen doğal olanını tercih edin. Güvendiğiniz yerlerden satın alın. Ucuzdur bu bundan alayım demeyin! Güvendiğiniz yerlerden alıșveriș yapmaya çalıșın. Ancak bu yararlarından doğal olanını tercih ederseniz yararlanabilirsiniz 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Hiç öyle binlerce lira harcamayın bunu evde yapabilirsiniz... Detaylar> Hayatımda daha fazla şaşırmamıştım... >> Anne 8 Yaşındaki Kızını Okuldan Almaya Gitti Fakat Öyle Bir Şeyle Karşılaştı Ki Şok Oldu Gördüğünüz fotoğraf 1880 yılında keten fabrikasında çalışan kadınlara ait.