Home
05 Ekim 2021 ( 4421 izlenme )
Reklamlar

Bir sabah Fatma uyandı ve oturma odasından bir ses duymuş gibiydi. Kocasını görünce şaşırdı.

Bir sabah Fatma uyandı ve oturma odasından bir ses duymuş gibiydi. Kocasını görünce şaşırdı. Bugün onu görmeyi beklemiyordu çünkü kamyonda turda olduğunu biliyordu.
"Eşyaların nerede?" Diye sordu Fatma.
"Onu şimdi getirmedim, sadece konuşmaya geldim."
Fatma şok oldu çünkü birbirlerini,
devamı 



Bir sabah Fatma uyandı ve oturma odasından bir ses duymuş gibiydi. Kocasını görünce şaşırdı. Bugün onu görmeyi beklemiyordu çünkü kamyonda turda olduğunu biliyordu.
"Eşyaların nerede?" Diye sordu Fatma.
"Onu şimdi getirmedim, sadece konuşmaya geldim."
Fatma şok oldu çünkü birbirlerini en son gördüklerinde bir tartışma çıktı ve günlerce konuşmadılar.
'' Benimle ne hakkında konuşmak istiyor? diye düşündü Fatma.
"Ayrılmadan önce aramızda bir sürü çılgın ve aptalca tartışmamız olduğunu söylemeye geldim, ama seni çok sevdiğimi bilmeni istiyorum."
'' Son birkaç gündür seni çok aramak istedim ama gururum, azmim daha güçlüydü ve beni terk etmedi! Beni affetmeni istiyorum Seni çok sevdiğimi ve seninle, ailemiz için her gün yaptığınız her şeyle gurur duyduğumu bilmenizi istiyorum. "
Cevapladı:
"Sen ve çocuklarımız hayatımdaki en önemli, en değerlisiniz." Sonra sessizce Fatma'yı alnından öptü. Lütfen unutma, ne olursa olsun her zaman senin yanında olacağım, seninle. Geri dönmeliyim ama bu yol çok uzun olacak. "
O anda telefon çaldı.
"Merhaba Fatma Hanım?"
"Evet, benim, sana nasıl yardımcı olabilirim?"
'' Fatma Hanım, size söylemeliyim ... kocanız ciddi bir kaza geçirdi ve öldü. Gerçekten üzgünüm ! ''
'' Bu sadece bir yanlış anlaşılma çünkü kocam evde, onunla az önce konuştum. Yanlış numarayı aramış olmalısın, lütfen onu bir yere bırak ve beni aramayı bırak! "
Fatma bütün evi aradı, her odada kocasını aradı ama hiçbir yerde değildi. Ruhunun acı dolu olduğunu hissetti ve soğuk tüm vücudunu ele geçirdi. Kalbi çöktü ve dizlerinin üzerine çöktü. Oturma odasının ortasına yığıldı ve kocasının eve gelmediğini gördü! Bu kadar gerçek görünen sadece bir vizyondu ve çağrı yanlış değildi ve sadece kocasının ruhu veda etmeye geldi ...
Asla bir evi kızgın bırakmayın! Çünkü sevdiklerinizi en son gördüğünüz ve onları son kez öptüğünüz zaman olabilir! Son sefermiş gibi aşka elveda deyin! ""
Bir çok insanın bu hikayeyi paylaşmayacağını biliyorum! Ancak, okumaya zaman ayıran insanlardan biriyseniz, lütfen paylaşın ve birbirimize biraz daha ilgi gösterebiliriz. Belki bu küçük mesaj insanları bir araya getirir.
Teşekkür ederim ! Teşekkür ederim teşekkür ederim ! Teşekkür ederim !
Her zaman yaşama minnettar olmaya çalışıyoruz çünkü çok kırılgan ve yeri doldurulamaz!

Alıntı

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kuaför, Kadının Saçını Boyayacakken Tuhaf Bir Şey Farketti Fakat Gerçeği Öğrenince İnanamadı! >>> Delikanlı 16 yaşında iken babası ile tartışmış ve evi terk etmişti. Cünüp Olarak Uyumak Bakın Neye Sebep Oluyor Ünlü ekonomist doların yükseleceği tarihi açıkladı