Böyle benzerlik olmaz! >

Doğum gününü kutlamak için mekan kapatan Mehmet Ali Erbil’in partisine oğlu Ali Sadi’de katıldı. Baba oğul arasındaki benzerlik herkesi şaşkına çevirdi. Bizde ünlülerin sır gibi sakladıkları çocuklarını sizler için bir araya getirdik…
Yeni yaşını kutlamak için bir merkanda parti düzenleyen Mehmet Ali Erbil'in, doğum gününe oğluda katıldı. Ali Sadi'nin babasına olan beznerliği ise herkesi şaşkına çevirdi. Bizde ünlülerin merak edilen çocuklarını sizler için bir araya getirdik. 

Türkiye'nin şöhret isimlerinin çocukları daima merak konusu olmuştur. Bir takımını tanıyorsunuz fakat bir takımının varlığından dahi haberiniz olmayabilir. Ünlülerin çocukları... Bazılarının çocuklarını tanıyorsunuz fakat bazılarının varlığından dahi haberiniz olmayabilir.  Şöhret dünyasının ünlü isimlerinin kendileri kadar çocukları da merak ediliyor. Televizyon, sinema, televizyon, müzik ve sahne camiasındaki bir takım ünlülerin çocukları en az onlar kadar ün sahibiyken bir takımı ise gözlerden uzak bir hayat sürdürüyor. Bazıları kameraların önünde büyüyor bazıları da magazinden uzak bir hayat yaşıyor.

Ünlü isimlerin çocukları da oldukça merak ediliyor. En çok tartışılan konu ise onların annelerine mi yoksa babalarına mı benzediği meselesi. Ünlüler hayatlarına dair kesitleri yer yer sosyal medya hesaplarından hayranlarıyla paylaşsa da çocuklarını bu dünyadan uzak tutuyor.

ÜNLÜLERİN DAHA ÖNCE GÖRMEDİĞİNİZ ÇOCUKLARI KİM?
Bazılarını tanıyorsunuz ancak bazılarının varlığından bile haberiniz olmayabilir. Kimisi annesine kimisi ise babasına çok benziyor. Doğduğu günden beri tanıdığımız ünlü isimlerin çocukları da var fakat hiç tanımadığımız ünlü isimlerin çocukları da var. Kimi ünlülerin tercihi iş hayatını göz önünde yaşamanın yanında özel hayatlarını da göz önünde yaşamayı seçiyorlar. Tabii biz de çok merak ediyoruz. Doğduğundan beri tanıdığımız ve hep göz önünde olan ünlülerin çocuklarından bahsedecek olursak bunun başında Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin kızı olan Melisa geliyor. Bir zamanlar birlikte olan bu ünlü çiftin kızları da anne ve babası gibi ünlü. Ünlülerin hiçbir yerde görmediğiniz çocuklarının fotoğraflarını sizler için derledik.

ALİ SADİ ERBİL AYNI BABASI
Uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Mehmet Ali Erbil, yeni yaş gününü sevdikleri ile beraber kutladı. Erbil'in doğum gününe ise oğlu Ali Sadi'nin babasına benzerliği damga vurdu. 

İşte ünlülerin hiçbir yerde görmediğiniz çocukları...
Reklamlar