Bu da 'arkadaş' diye bizi kandırıyor bu ne hal ya >>

Teknolojinin hayatımıza girmesi ile birlikte olumlu yönlerinin yanında olumsuz yönleri de var. Bazı ünlüler bu olumsuz yönleri çok kötü yaşadı. Çıplak fotoğrafları ifşa olmuş, nudeları internete düşmüş ünlüler arasına Gülşen de katıldı. Detaylar haberimizde.
Bazıları DM'den göndermiş, bazıları yanlışlıkla paylaşmış! Bu ünlülerin ifşa olan çıplak fotoğrafları hepimizi şaşırttı. Teknolojinin hayatımıza getirdiği kolaylıkların ve güzelliklerin yanında korkunç bir tarafı da var. Son olarak sosyal medyayı aktif kullanan ve sahne şovlarıyla çok konuşulan Gülşen'in, kucağına oturduğu kişiyle yeni bir fotoğrafı çktı. Fotoğrafları ile ilgili yaptığı paylaşım ise ağızları açık bıraktı.

Teknolojinin kurbanı olan ünlüler
Evet hız çağındayız, sabrımız yok, her şey hemen hızlıca olsun bitsin istiyoruz. Ulaşmak istediğimize çabucak ulaşalım hiç beklemeyelim istiyoruz. Günümüz teknolojisi bunu bizlere sağlıyor. Çok kısa süre içerisinde dünyanın bir ucuyla iletişim kurabiliyoruz, istediğimiz bilgiye ulaşmamız saniyelerimizi alıyor. Özetle her ne oluyorsa öyle hızlı oluyor ki tutup yakalamak pek mümkün olmuyor. Sosyal medya hesaplarımızda paylaştıklarımızı saniyeler içinde pek çok kişinin karşısına çıkıyor. Tam da bu noktada yanlışlıkla bir fotoğrafınızı yanlışlıkla paylaştıysanız var halinize. Siz bunu fark edip silene kadar çoktan olanlar olmuş oluyor. Ünlü isimler de son zamanlarda bu tarz olaylarla sık sık gündeme geliyor. 'Yanlışlıkla' yaptıkları paylaşımlar başlarını öyle bir yaktı ki! Bazıları da ne yazık ki hacker saldırısına uğruyor ve neyi var neyi yok ortaya dökülüyor. Bu içerikte ünlülerin kirli çamaşırlarını ortaya döktük.

Gülşen bu sefer yandı!
Her yaptığı ile sık sık gündem olan Gülşen, verdiği bir konserde arkadaşının kucağına oturmasıyla çok konuşulmuştu. Gülşen "sadece arkadaşım" dediği bu kişiyle meğersem çok daha yakınmış! Bu durum fotoğrafların sosyal medyaya sızmasıyla ifşa oldu.

İşte çıplak fotoğrafları ifşa olmuş ünlüler...

Reklamlar