Bu dizide bir şey var, 'kartopu' bile erimiş yumuşamış bir şey olmuş .

20052008 yılları arasında önce Show TV’de sonra da Kanal 1’de ekrana gelen Emret Komutanım, yayınlandığı dönemde reyting rekorları kırmıştı.
Şimdi tanıdığımız, çok ünlü olan pek çok ismin yolunun bu diziden geçtiğini söyleyebiliriz. Peki Emret Komutanım oyuncuları şimdi ne yapıyor? Çoğunun oyunculuğa devam ettiğini söyleyebiliriz. 

BİR ZAMANLARIN EN ÜNLÜ İSİMLERİNDENDİ… 
Türkiye’nin Leonardo DiCaprio’su olarak lanse edilen; gerek yakışıklılığı gerekse oyunculuğuyla beğeni toplayan Arda Kural… Eyvah Kızım Büyüdü, Kuzenlerim, Lise Defteri gibi dizilerde oynayan ünlü oyuncu gelecek vadediyordu ancak işler pek umulduğu gibi gitmedi. Psikolojik rahatsızlıklarla boğuşan oyuncu, bir dönem Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördü. Sonrasında ev sahibinin evden çıkarması sebebiyle sokakta kaldığı haberleriyle gündeme gelen oyuncu, son olarak TRT’de yayınlanan Tutunamayanlar dizisinde konuk olarak yer aldı. Arda Kural’ın hayranları, onun tamamen ekrana dönmesini çok istiyor. 

CİNSİYET DEĞİŞTİRME OPERASYONU ÇOK KONUŞULMUŞTU 
Nil Erkoçlar, yeni ismiyle Rüzgar Erkoçlar bir dönem Türkiye’nin en çok konuştuğu isimlerden biriydi. Bunun sebebi ise tabii ki geçirdiği cinsiyet değiştirme operasyonuydu. Ekranlardan uzak kalma sebebini ‘’Teklif gelmiyor.’’ diyerek açıklamış, şu anda ise dj’lik yapmaktadır. 2017’de evlenen Erkoçlar’ın mutlu bir evliliği var. 

OYUNCULUĞA DEVAM EDİYORLAR 
Öte yandan, Emret Komutanım’da rol alan ve hala oyunculuğa devam eden isimler de var. 

Bunlardan biri olan Demet Evgar, kariyerine pek çok başarılı dizi ve film sığdırmıştır. Türkiye’nin en başarılı oyuncularından olan Demet Evgar şu anda Alev Alev dizisinde başroldedir. Öte yandan dizide rol almış olan Sarp Levendoğlu, Engin Hepileri, Özge Özder, Sermiyan Midyat ve Ufuk Özkan da oyunculuğa devam etmektedir. 

EMRET KOMUTANIM’IN KONUSU NEDİR? 
Komedi türünde olan ve 80 bölüm süren dizide, 56. Piyade Er Eğitim Alayı’nda toplanan birbirinden farklı karakterdeki askerlerin başından geçen olaylar anlatılmaktadır. Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen gençler, asker ocağında arkadaşlık kavramını yeni baştan öğrenecektir. 

Emret Komutanım oyuncularının şimdiki hallerini merak ediyorsanız, galerimize göz atabilirsiniz! 



Reklamlar