Home
10 Ocak 2022 ( 21075 izlenme )
Reklamlar

Bu marketlere uğramayı unutmayın

Ayçiçek Yağı Kampanyası Başladı! Herkese 5LT Yağ 70.95 TL
Milyonlarca insanın gözleri marketlere çevrildi, dolar düştü genel ihtiyaç malzemelerinin fiyatları düşmesi gerekirken zam üstüne zam geldi.Ayçiçek yağında internet üzerinden kampanya başladı.


Koronavirüsten sonra pek çok kişi, telefonlarına sanal market uygulamalarını indirip internet alışverişini zorunlu hale getirmiştir. Müşteri sayısındaki artıı, sanal marketleri hem indirim hem de kapıya kadar ücretsiz gibi kampanyalar yapmaya zorlamıştır. Peki, sanal marketlerde en ucuz ayçiçek yağı nerede satılıyor?

Ayçiçek Yağı Hangi Marketlerde Ucuza Satılıyor?

Zincir marketler, dolar kurundaki rahatlama sonrası belirli düzeyde indirim kampanyaları yapsalarda ne yazık ki son derece sınırlı ürünler için indirim gerçekleşti. Yapılan son düzenlemelerden sonra ayçiçek yağının en uygun olduğu yer, yine sanal marketler oldu. Cimri market üzerinden satın alınabilen ayçiçek yağı, Orkide 5 LT teneke fiyatı olarak 63,95 liraya temin edilebiliyor.

En Ucuz 5 LT Teneke Ayçiçek Yağı Kaç TL?

Teneke ayçiçek yağının en ucuza satıldığı yer, Cimri Market uygulamasında yer alan Migros oldu. Migros markalı 5 LT ayçiçeği yağı, teneke kutu fiyatıyla sadece 70.95 TL. Ayrıca belirlenen fiyatın stoklarla sınırlı tutulduğunu ve stoklar bittiği anda kampanyanın da sona erdiğini belirtmekte fayda var.

Tarım Kredi Marketlerinde Ayçiçek Yağı, Şeker ve Un, 33 TL, 34 TL, 50 TL'ye Düştü
Son zаmlаrdаn sonra Tаrım Kredi markеtlеri büyük önеmе sаhip оlmuştu. Piyаsа fiyаtının altındaki yağ şеkеr un fiyаtlаrı dikkаt çеkti. Peki 2022 Ocаk ayı itibariylе fiyаtlаrdаki son durum nedir? 5 litre ayçiçek yağı vе 5'er kilo un vе şeker fiyаtlаrını sizlerle paylaşacağız. Tеmеl gıda ürünleri kаç TL'ye satılıyor ?

Tarım Kredi Marketleri, piyasa fiyatının altında ürünler satmaya çalışarak vatandaşa destek oluyor. Böylelikle un, şeker ve yağ gibi temel gıda ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabiliyorsunuz. Pek çok kişinin merak ettiği bir diğer nokta ise güncel fiyat listesi. Eğer ayçiçek yağı satın almak isterseniz 5 litresine ne kadar ödeyeceksiniz? Ayrıca şeker ve un için de benzer durumlar geçerli. Kiloluk veya litrelik alımlardaki fiyat listesini sizlerle paylaşacağız. Geçtiğimiz yıldan bu yana rekor düzeyde zamlanan temel gıda ürünleri büyük dikkat çekmekte.

Yağ Şeker Un Güncel Fiyatlar
Eğer Tarım Kredi marketleri üzerinden 1 litrelik ayçiçek yağı satın almak isterseniz 22 TL ödemelisiniz. Ayrıca 5 litrelik ayçiçek yağı için ise 105 TL'lik ödeme yapmak zorundasınız. Dolayısıyla diğer bazı ayçiçek yağı markalarına göre daha da indirimli halde satılmakta. Un fiyatlarına gelecek olursak, 5 kiloluk un fiyatı 33 TL olarak belirlendi. Normalde 50 TL civarlarında satın alabileceğiniz bu unun fiyatının uygun olması sevindirdi. Şekerin 5 kilosu ise 33,90 TL'den satılmakta. Fiyatlardaki bu değişim pek çok vatandaşı memnun ediyor.

Piyasa Fiyatının Altında!
Tarım Kredi marketlerindeki pek çok ürün piyasa fiyatının altında satılıyor. Gerek kendi markalarının olması ve gerekse yapılan anlaşmalar gereği uygun fiyat politikasını sürdürmekte. Dolayısıyla vatandaşların alışveriş için tercih etmeye başladığı noktalardan biri haline geldi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BİR PAKETTE NEDEN 20 SİGARA VAR BAKIN NEYİ HESAPLAMIŞLAR… TESADÜF MÜ? TABİKİ DEĞİL bakın kimmiş... Devamı için tıklayın Onu Hatırlıyor Musunuz Uzaylı Zekiye’nin Son Haline B'akın >> Çoğu kişide Oluyor.. Uyurken Ağzınızdan Su Geliyorsa.. MEĞER BUYMUŞ… Detaylar>