Bu nasıl bir poz! >>

Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncusu Burcu Özberk'in pozu olay oldu. Bu durum da bazı ünlülerin sosyal medyada paylaştıkları cesur pozları akıllara getirdi. Ünlülerin verdikleri cesaret isteyen pozları sizler için bir araya getirdik.
Ünlülerin yaptıkları profesyonel çekimlerin yanı sonra sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarda oldukça iddialı olabiliyor. Ancak bazı isimler var ki her yaptığıyla olay olmaları bir yana paylaşımları oldukça cesur ve iddialı olabiliyor. Bu ünlülere Burcu Özberk de katıldı. 

Cesur fotoğraflar paylaşan ünlüler kim?
Birçok ünlü sosyal medya adreslerinden paylaştığı fotoğraflar sayesinde gündemden düşmüyor. Birçok ünlü ismin eski de olsa sosyal medya gönderileri hala konuşulmaya devam ediyor. Kimi bikinisiyle verdiği pozla gündemi sallarken kimi de açık kıyafetleriyle takipçilerini mest ediyor ve her gün takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Ünlü isimlerin takipçileri sosyal medya hesaplarından ünlü isimlerin ne paylaşacağını merak ederek takip etmeye devam ediyorlar.

Yaptıkları her paylaşımla olay olan ünlüler, takipçileri tarafından an be an takip ediliyor. Giydikleri kıyafetlerle, konuşmalarıyla, aileleri ile aşklarıyla ünlü güzeller her zaman konuşuluyor. Ünlü güzellerin sosyal medya paylaşımları ise sosyal medyayı sallıyor. Ünlü güzellerin sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımda cesur pozlarına yorum yağıyor. Cesur pozlarıyla göz kamaştıran ünlü isimlerin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlar galerimizde.

Burcu Özberk bir açıldı pir açıldı
Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında olan Burcu Özberk, dizisi final yaptıktan sonra hemen Bali'ye tatile gitti. Gün batımıyla verdiği cesur pozlar ise çok konuşulacak türden!

İşte sosyal medyada cesur fotoğraflar paylaşan ünlüler...
Reklamlar