Home
24 Ocak 2022 ( 6922 izlenme )
Reklamlar

Bu sabah açıklandı! Emeklilere 4000 TL Nakit verilecek! Sadece SSK VE BAĞKUR Emeklileri için geçerli

Bu sabah açıklandı! Emeklilere 4000 TL Nakit verilecek! Sadece SSK VE BAĞKUR Emeklileri için geçerli
Milyonlarca emekliyi mutlu edecek, rahatlatacak gelişme yaşandı, bu sabah açıklanan habere göre emeklilere tam 4000 tl nakit ödemesi yapılacak.


Milyonlarca emekli bu haberi bekliyordu, acil ihtiyaçlar için verilecek.Bu parayı acil bir durumda dilediğiniz zaman, emekli maaşı almış olduğunuz hesapta artı para başvurusu yaparak kullanabileceksiniz. Emekliler bu parayı almak istiyorlarsa, son dakika kampanyaları yapan ve 4.000 TL’ye kadar ödeme alan kamu ve özel bankalar aracılığıyla kredili mevduat hesabı başvurusunda bulunabilirler. Ziraat Bankası VakıfBank Halkbank ve PTT aracılığıyla emekli maaşı alanlar 4000 TL artı para ödemesi alabilirler. Ayrıca kredi notu yüksek olan emekliler daha yüksek limitlerde 4000 TL ve üzeri nakit avans onayı alabilmektedir.


 
VAKIFBANK 4000 TL NAKİT AVANS KAMPANYASI BAŞLIYOR
Emekli maaşını Vakıfbank üzerinden alan kişiler hemen mobil uygulamaya girerek daha fazla kredili mevduat hesabı başvurusu yapabilir ve 4000 TL ve üzeri nakit avans onayı alabilirler. Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız bu nakit avans kampanyası kredi notunuza göre onaylanacaktır. Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alan kişiler nakit avansın yanı sıra 750 TL’ye kadar emekli promosyonu da alabilmektedir. Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız, yüksek limitli ihtiyaç kredisi de kullanabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI MİNİMUM 4000 TL, MAKSİMUM 40.000 TL
Ziraat Bankası, emekli müşterilerin ilk tercih ettiği bankalardan biridir. Ziraat Bankası aracılığıyla ihtiyaç kredisi kullananlar, 40.000 TL’ye kadar nakit avans artı para alabilirler. Ziraat Bankası müşterisi olan kişiler, bankadan internet bankacılığı şifresi alarak Ziraat Bankası’nın mobil uygulamasına giriş yapabilir ve tüm bankacılık işlemlerini oradan gerçekleştirebilir. Ziraat Bankası’nın mobil uygulamasına giren emekliler ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceği gibi nakit avans kullanma limitlerini de buradan işlem yaparak hesaba aktarabiliyor

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Süleymaniye'nin 500 Yıllık Sırrı Bu Dehliz İle Çözüldü İçinden Bakın Ne Çıktı Feto magduruydu.. Yetenek Sizsiniz Türkiye'de finale kalmıştı Tam 8 yıl geçti Baha Bayırlı'nın son hali Siyasetçilerin birbirinden absürt, yerin dibine sokan 21 efsane gafı Ahh beee beyaz show'da izlemiştim, ne fena gitmiş... >>