Home
13 Şubat 2021 ( 25978 izlenme )
Reklamlar

BUNU MUTLAKA DENEYİN :

Aramızda diş ağrısından muzdarip olmayan yoktur herhalde. Her insan hayatının belli dönemlerinde illa ki diş ağrısı çekmiştir ve yaşamıştır. Öyle ki sinirlerle dolu ve çürümeye müsait olan diş ve diş kökü iyi bakılmadığı zaman dayanılmaz ağrılara sebebiyet verebiliyor.


Diş Ağrısı Yaşayanların Deneyebileceği Tarif: Olup olmadık vakitlerde tutan diş ağrılarına karşı evinizde yapabileceğiniz bu pratik karışımı sizler için hazırladık. Karanfilin içinde bulundurduğu eugenol maddesinin faydası ile hafif ve orta şiddet içerisinde ki diş ile diş eti ağrılarına karşı lokal olarak ağrı bölgesini hissedilmeyecek duruma getirecek ve sizde o şekilde kullanabilirsiniz.

DİŞ AĞRISINA KARANFİL – HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Gerekli Malzemelere gelecek olursak 1/2 Çay kaşığı Toz Karanfil 1/2 Çay kaşığı Hindistan Cevizi Yağı Nasıl Yapılır diyecek olursak; Hindistan ceviz yağını ve Karanfili bir bardak içinde karıştırın, Karışım bitince bir pipet yardımı ile ağrıyan dişinize damlatın, Bir müddet sonra ağrınız azalacaktır. Bu uygulamayı ağrıyan dişinize günde üç defa uygulayın.

Not: Mutlaka faydalı olacak bu yöntemi uygulamadan doktorunuza da danışmanız gerekir.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Küçükken Dış Görünüşüyle Dalga Geçtiler. Bakın Yirmi Yıl Sonra Nasıl Oldu. İnanamayacaksınız!! o sır ortaya çıktı Ünlü Banka Doların Alev Alacağı Tarihi Açıkladı HARİKA BİR YÖNTEM >>