Home
09 Şubat 2022 ( 4406 izlenme )
Reklamlar

CHP DE ÜZEN HABER

AJANSLARA DÜŞEN SON DAKİKA BİLGİSİNE GÖRE CHP DE ÜZEN HABER AZ ÖNCE GELDİ. MALESEF DUYAN ÇOK ÜZÜLDÜ.AYRINTILAR HABERİMİZİN DEVAMINIDADIR.


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Hafif belirtiler üzerine yaptırdığım Covid19 testimin sonucu pozitif çıktı. Genel izolasyon tedbirleri gereğince, bir süre çalışmalarımı evden sürdüreceğim. Lütfen aşı ve hijyen tedbirlerimizi ihmal etmeyelim. Birlikte atlatacağız” ifadelerine yer verdi.İMAMOĞLU VE YAVAŞ’TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJIİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zeydan Karalar’a geçmiş olsun mesajını sosyal medyadan iletti. İmamoğlu, “Geçmiş olsun Zeydan Başkanım, acil şifalar dilerim” mesajını paylaştı.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Geçmiş olsun başkanım. En kısa sürede sağlığınıza yeniden kavuşmanızı temenni ediyorum” dedi.OSMAN GÜRÜN DE CORONAYA YAKALANDIMuğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda corona virüs testinin pozitif çıktığının bilgisini vermişti Gürün, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:“Hafif belirtiler üzerine yaptırmış olduğum Covid19 testimin sonucunun pozitif çıktığını öğrendim. Her zaman olduğu gibi görevimizin başında olup, genel tedbirler gereği çalışmalarımıza evden devam edeceğiz. Herkese sağlık diliyorum.”

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

EN ZENGİN TÜRK Amerika'da 15 yaşındaki bir çocuk marketten ekmek çalarken yakalandı. Kaçmaya çalışırken bir de raf kırmış. Çocuk tutuklanmış ve mahkemeye çıkartılmış Hakan Ural'dan yıllar sonra iki çocuğunun annesi Sibel Can ile ilgili olay itiraf Bir gün Beyoğlu’nda rastladım O’na. Oğlum yanımdaydı. Beni görünce titredi, çeketini düğmeledi. Saygı göstererek durdu önümde.