Çok yazık >>

Ünlü isimlerin hiç bilmediğiniz ailevi sorunları. Birçok ünlü ismin ailesiyle yaşadığı problemleri haberimizin detayından ulaşabilirsiniz...
Ünlülerin ışıkların altında parlayan görkemli hayatlarının ardındaki acı hikayelerini duyunca içiniz acıyacak. Her ne kadar muhteşem bir hayatları var gibi görünse de bilinmeyen yönleriyle ne acılar var dedirtecek cinsten.

ÜNLÜ İSİMLERİN AİLELERİYLE YAŞADIĞI PROBLEMLER
Ünlüler her ne kadar oldukça görkemli bir hayat yaşıyor gibi gözükseler de sahip oldukları aileler ile oldukça zor günler geçirmiş olabiliyorlar. Ailesi ile görüşmeyi reddeden hatta ebeveynlerini öldü kabul eden ünlülerin sayısı hiç az değil. Yaşadıklarına bakınca biz onlara hak verdik. Bakalım siz ne düşüneceksiniz? Para, şöhret, güzellik, yetenek... Hepsi bu insanlarda var. Fakat iyi ailelerde, mutlu mesut bir çocukluk yaşama şansına maalesef erişemediler.

Gösteri dünyasının kimi ünlüleri anneleriyle kimi ünlüleri de babalarıyla geçinemiyor. İşte anne ya da babasıyla küsüp kimi sonradan barışan kimi de ömrünün sonuna kadar küs kalmaya yeminli ünlüler.

OYUNCU UMUT OĞUZ AİLESİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ İLK KEZ İTİRAF ETTİ
Bir döneme damga vuran dizilerden Adanalı dizisinin sevilen oyuncusu Umut Oğuz, özel hayatına dair oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çocukluk yıllarına giden oyuncu, ailesinden şiddet gördüğünü itiraf etti.

KÜÇÜKKEN SIRTIMIZDA SOPALAR KIRILDI
Sunucunun 'Geçmişte yaşadığın ve unutmak istediğin problem neydi?' sorusuna istinaden, yaşadıklarından bahseden oyuncu "Anne ve baba olmak için bir eğitimden geçmek lazım. Ebeveynlerin bir ehliyetinin olması lazım. Benim gibi dayak yiyerek büyüyen çocuklar var. Küçükken çok kaldırılıp yerlere fırlatıldık. Sırtımızda sopalar kırıldı. Annem hepimizin içine travmalar ekti ve kardeşler olarak mücadele ediyoruz. Kardeşlerim bir şey yaptığında 'sen niye sahip çıkmadın' diye annem beni döverdi. Kardeşlerim bir şey yaptığında onlara kızdığımda da yine dayak yiyordum. 3 numaralı olan kardeşimde de ciddi sıkıntılar var, aileyle görüşmüyor. Bir şey kırdığımızda babamla annem bize girişirdi. Kardeşim şimdi saçma sapan bir aile yaşıyor. Kardeşim anne ve babamın kötü huylarının hepsini almış. Annemin biz küçükken öfke problemi vardı" şeklinde konuştu.

AĞLARKEN YÜZÜM FELÇ OLDU
Geçmişte yaşadığı kötü günlerden bahseden oyuncu Umut Oğuz, gördüğü şiddetten dolayı bir ara yüz felci geçirdiğini söyledi. Olayları, "Ben sürekli şiddet gördüm ama mücadele ettim. 30'undan sonra çocukluğunda yaşadığın şeyler önüne çıkıyor ve onlarla yüzleşmek zorundasın. Ben ya annemi öldürecektim ya onunla barış imzalayacaktım. Annemle tartışıp gece evden çıktım dut ağacının altında ağlarken yüzüm felç oldu. Nasıl üzüldüysem... Ağzım tutulup kaldı. Ondan sonra bu evden gitmem lazım dedim" şeklinde anlattı. 

BİR GÜN SİNİR KRİZİ GEÇİRİP ANNEMİN ÜSTÜNE YÜRÜDÜM
Kötü günlerden bahseden yetenekli oyuncu, "Annem yaşı ilerledikçe daha naif oldu. Bana 'nasılsın oğlum' dediğinde benim bütün bedenimdeki sinirler zıplıyor. Annem beni bir gün yanlış bir şey söyleyerek sinir krizine soktu. Yavaş yavaş öfkelenip annemin üstüne yürümeye başladım. 2 erkek kardeşim ve babam beni tutmasına rağmen durduramadı. Annemin yüzüne karşı daha fazla böyle devam etme yoksa kötü olacak dediğimi hatırlıyorum. İyi ki onu yaşadım. Çünkü o resmi öyle görmek çok çirkin. Annem yüzünden evden ayrıldığım için gidip ona teşekkür ettim. Çünkü hayalim olan oyunculuk mesleğini yapmaya başladım." anlattı.

İşte kendi ailenizi öpüp başınızın üzerine koymak isteyeceğiniz hikayeleriyle o ünlüler...

devamı için görsellere tıklayınız
Reklamlar