Home
05 Şubat 2022 ( 1419 izlenme )
Reklamlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kötü haber geldi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Erdoğan, bugünkü Zonguldak ziyaretini iptal etmişti.

Erdoğan'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu şekilde:

Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz.

Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüs testlerinin pozitif olduğu duyuruldu. Erdoğan, bugünkü Zonguldak ziyaretini iptal etmişti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve Omicron varyantına yakalandıklarını açıkladı. Yapılan açıklamada, "Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Erdoğan'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu şekilde:

Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz.

Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.


EMİNE ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından Emine Erdoğan da bir açıklama yayımladı. Emine Erdoğan yaptığı açıklamada, "Anca beraber, kanca beraber 
İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Emine Erdoğan'ın paylaşımını, Cumhurbaşkanı Erdoğan da paylaştı.


ERDOĞAN'IN UKRAYNA ZİYARETİ ÖNCESİ YAPTIĞI BASIN TOPLANTISINDA HAPŞIRMIŞTI)

ERDOĞAN'IN UKRAYNA SEYAHATİNDE KİMLER VARDI

Erdoğan Ukrayna ziyaretinden sonra koronavirüse yakalandığını duyurdu. Erdoğan'ın Ukrayna heyetinde olan isimler şöyle:

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii (SSB) Başkanı İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ticaret Bakanı Mehmet Muş

Erdoğan'ın uçağında yer alan gazeteciler ise şöyleydi:

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Recep Yeter, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu, SETA Genel Koordinatörü Burhanettin Duran, Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin ve Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok


KİM NE DEDİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Sayın Cumhurbaşkanı ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenabı Allah’ın şifalar vermesini temenni ediyorum.

Bahçeli ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. Erdoğan'ın Covid19 testinin pozitif çıktığına ilişkin açıklamasını, partisinin MYK, MDK üyeleri ve milletvekilleriyle bir araya geldiği Kızılcahamam'taki toplantıda öğrenen Bahçeli, otelde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kendisinin açıklamalarını yapmış olduğumuz toplantı esnasında aldık. Cenabı Allah’ın şifalar vermesini temenni ediyorum. Biraz sonra da kendilerini arayacağım, geçmiş olsun dileklerimizi ileteceğim" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum


Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum.

Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin.


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye acil şifalar dilerim. Tüm toplum olarak, korunma tedbirlerine lütfen uyalım.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.



Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Koronavirüs testleri pozitif çıkan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın @RTErdogan ve Sn. @EmineErdogan ’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.


Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: Covid19 test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanı @RTErdogan’a ve eşi @EmineErdogan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.


AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: Covid19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ve eşi @EmineErdogan Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

‘Korktuğum Başıma Geldi’ Diyen Bülent Arınç: Böyle Giderse İmamoğlu.. D'etay Taşındığı evde gizli geçit bulan adam geçit içinden çıkanları görünce şok odu! Eski Sovyet siperi... Konya'da 3 yıldır çözülemeyen sır sonunda çözüldü. Herkes Büşra'dan şüphelenmişti. Sorguda isim verdi ve sebep ba’kin ne çıktı. Gerçekten anlamak zor >> Güzellik genden! Yakışıklılığı ile hayran bırakan Kıvanç Tatlıtuğ’un bir de kız kardeşini görün. Detaylar:>>