Daha da gitmem!

Geçtiğimiz günlerde eşinden boşanan Midyeci Ahmet, eşine verdiği dükkanın karşısına yeni bir dükkan açtığı için linç ediliyor. Eşinin açıklamasının ardından Midyeci Ahmet ağlayarak açıklama yaptı.
4 ay önce eşinden boşanan ünlü Midyeci Ahmet, sosyal medyada insanların tepkisini çekti. Eski eşi Deniz Çelebi ile yaşadıkları şube savaşı sürerken, Deniz Çelebi'nin açıklaması gündemi sarstı! Boşandıktan sonra eski eşine İstanbul Beşiktaş'da bulunan dükkanını veren Midyeci Ahmet, kısa bir süre sonra sosyal medyadan bir paylaşım yaptı. Ünlü isim Beşiktaş'daki dükkanları ile bir bağının kalmadığını ve doğacak problemlerden kendisinin ve ekibin sorumlu olmadığını söylemişti. 

Ahmet Çelebi ağlayarak açıklama yaptı
Bu açıklamadan kısa bir süre sonra da Midyeci Ahmet, eski eşi Deniz Çelebi'ye verdiği dükkanın tam karşısına yeni bir şube açtığını duyurmuştu. Bunun üzerine Deniz Çelebi, eski eşi Midyeci Ahmet'e adeta ateş püskürmüş ve herkesin onun gerçek yüzünü görmesini istemişti. Ünlü isme tepkiler çığ gibi büyürken Ahmet Çelebi'den açıklama geldi!
Reklamlar