Demek ki doğruymuş! >>

Sinan Akçıl 2. kez evlendiği karısıyla yine boşanmak üzere. Bu olay üzerine biz de kısa süren evlilikleri ile magazin gündemine damga vurmuş ünlü isimleri sizler için bir araya getirdik.
Eşi Burcu Kıratlı ile ikinci kere evlenen Sinan Akçıl yine eşiyle boşanmak üzere. Geçtiğimiz günlerde adı Müge Anlı ile aşk dedikodusuna karışan ünlü şarkıcı "boşandıktan sonra" açıklaması yaptı. Biz de ünlü dünyasında yaşanan ayrılıkları sizin için bir araya getirdik.

Her çiftin, en içten dileğidir bir yastıkta yaşlanmak. Ama magazin dünyasında bu durum çok daha farklı. Kimi 24 saat kimi 6 ay süren evlilikler var. Göz önünde yaşadıkları hayatlarından dolayı hepimizin bu durumdan hemen haberi oluyor. Evlilik hayatının iniş ve çıkışları bir olay olduğu için hiçbir zaman sır olarak kalmıyor. Peki evlilikleri neden devam etmiyor? Bu durum merak konusu doğrusu.

Ünlülerin yarım kalan aşkları
Magazin bilindiği üzere her şey çok çabuk olup bitiyor. Buna maalesef ki evlilikler de dahil. Bu kısa süren evliliklerden çocuklarda oluyor. Bazen de yalnızca çocuk için evlenip boşanıyorlar ve olan yine küçücük çocuğa oluyor.

Sinan Akçıl'dan bomba aşk itirafı 
Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile başbaşa yemek yerken yakalanmıştı. Eşiyle yeniden ayrılacağı gündemde olan Sinan Akçıl, gazetecilerin sorularına cevap verdi. "Önce boşanma olsun" diyen Akçıl herkesi şoke etti. 

devamı için görsellere tıklayarak ilerleyiniz
Reklamlar