Home
11 Ocak 2022 ( 1022 izlenme )
Reklamlar

Ekonomist Selçuk Geçer açıkladı. Altın ve bitcoin yatırımcısının gözü bu haberde. "Yarın kritik umarım yüzde 7'nin üstüne çıkmaz"

Ekonomist Selçuk Geçer açıkladı. Altın ve bitcoin yatırımcısının gözü bu haberde. "Yarın kritik umarım yüzde 7'nin üstüne çıkmaz"
Ekonomist Selçuk Geçer, yaptığı paylaşımda ABD'nin yarın açıklanacak enflasyon rakamına vurgu yaptı.

Ekonomist Selçuk Geçer resmi Twitter hesabından Amerika Birleşik Devletleri'nde yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına dikkat çekti.

"YARIN KRİTİK GÜN"

Geçer, yapmış olduğu paylaşımda, "Yarın kritik... ABD enflasyon geliyor... Umarım yüzde 7'nin üstüne çıkmaz..." şeklinde konuştu. 



ALTIN VE BİTCOİN YATIRIMCILARI YARINA ODAKLANDI

Altın  ve Bitcoin yatırımcıları çarşamba günü açıklanacak ABD enflasyon verisine odaklanırken, altın fiyatları Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrasında yükseldi. Gram altın ise salı günü 800 TL'yi gördü.

ABD Aralık ayı tüketici enflasyonu çarşamba günü saat 16:30’da açıklanacak. Ülkede enflasyon Kasım’da yıllık yüzde 6,8 olarak gerçekleşirken, Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin medyan beklentisi Aralık ayında enflasyonun yüzde 7,1’e ulaşacağı yönünde oldu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kaddafi’nin Öldürülmeden Önceki Son Türkiye Sözleri Altuğ’un eski eşi hayranlarını şaşırttı Birgün bunlar tatile denize gitmişler. Kayınvalide “bakayım damatlarım beni ne kadar seviyor” deyip atlamış denize Ana Bir ana oğulun yaşanmış hikayesi