Home
07 Şubat 2022 ( 527 izlenme )
Reklamlar

Emine Erdoğan’dan kendisinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Emine Erdoğan’dan kendisinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama
Emine Erdoğan, kendisinin ve eşi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında "Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor" bilgisini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, 5 Şubat’ta corona virüsü testi sonuçlarının pozitif çıktığını açıklamıştı.

Emine Erdoğan, kendisinin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

“VARLIĞINIZI BİLMEK BİZE GÜÇ VERİYOR”

Durumlarının iyi seyrettiğini belirten Emine Erdoğan, şunları söyledi:

* Covid19 test sonucumuzun pozitif çıkmasının ardından Tayyip Beyle evde istirahatimizi sürdürüyor, çalışmalarımıza uzaktan devam ediyoruz. Çok şükür ki Rabbimin de yardımıyla durumumuz iyi seyrediyor. Varlığınızı bilmek bize güç veriyor.

* Bu süreçte geçmiş olsun dileklerini ileten devlet başkanları ve kıymetli eşlerine, yabancı misyon şeflerine, siyasetçilerimize, sanatçılarımıza, basın mensuplarına, hem ülkemizde hem de dünyanın çeşitli yerlerinde dualarını esirgemeyen tüm dostlara canı gönülden teşekkür ederim.

Abdullah Gül’den, Erdoğan’a ‘geçmiş olsun’ telefonu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile telefonda görüştü. Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan‘a geçmiş olsun dileklerini iletti.


ERDOĞAN’DAN GÜL’E TEŞEKKÜR MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Gül'e, şahsım ve eşim için ifade ettikleri nazik geçmiş olsun temennileri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Eski Sevgilisinin Verdiği Hediyeyi Tam 47 Yıl Açmadan Sakladı Ama Sonra Felçli adam Covid19 aşısı olduktan sonra yürümeye başladı! Uğur Dündar, oğullarıyla birlikte fotoğrafını sosyal medya hesabından ilk kez yayınladı! en son ne aramış