Home
27 Ocak 2022 ( 563 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'a çok kötü haber

Erdoğan'a çok kötü haber
Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz dikkat çeken bir iddiada bulundu. Özkiraz, Davutoğlu ve Babacan'ın Mart ayında CHP ve İYİ Parti ittifakına katılacağını belirtti.

Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz katıldığı bir youtube yayınında gündeme ilişkin yorumlarda bulundu. Özkiraz muhalefet partileri arasındaki görüşmelere değindi.

İTTİFAK GENİŞLİYOR
Özkiraz, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun başlattığı liderlerler görüşmesinin hızlandığını belirtti. Özkiraz, Şubat ve ya Mart ayında Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın CHP ve İYİ Parti ittifakına katılacağını belirtti.

AKP'DE YAPRAK DÖKÜMÜ
2018 referandumunun ardından AKP'de önemli kopmalar yaşandı. Bu kopmaların başında ise bir zamanlar partinin genel başkanlığını yürütmüş eski başbakanlardan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve yine AKP'de Ekonomi Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunan Ali Babacan'ın ayrılması geliyor. Davutoğlu Gelecek Partisi'ni kurarken, Ali Babacan ise Atılım ve Demokrasi (DEVA) partisini kurdu. Şuan her iki isim de AKP'ye sert muhalefet yapıyor

Erdoğan, üstünü çizdi.İstifa etti...

Türk Hava Yolları'nda (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı görevinden istifa etti.


Aycı'nın yerine şirkette Yatırım ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bolat geldi.

Kazakistan'da çıkan olaylar sonucu personeli ülkede bırakarak Türkiye'ye dönen Türk Hava Yolları (THY) Başkanı İlker Aycı'nın istifa ettiği, resmi açıklamanınsa bugün yapılacağı kısa sürede gündemin ana konularından olmuştu.

Cumhuriyet gazetesine konuşan İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ali Kıdık, istifanın bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istendiğini ileri sürmüştü. Kıdık, Kazakistan'da yaşanan gelişmelerin bu talep de etkili olduğunu da iddialarına eklemişti.



KAZAKİSTAN'DA NE OLDU?

İlker Aycı, eşiyle birlikte Kazakistan'da bulunduğu sırada ülkede siyasi gerilim patlak vermiş ve çatışma ortamı başlamıştı. Aycı'nın 30 THY personelini mahsur bırakıp eşiyle Türkiye’ye dönmesi tepkilere neden olmuştu.

Personel daha sonra gelen tepkiler üzerine gönderilen bir uçakla ülkeden tahliye edilerek yurda getirilmişti.




Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yeşilçam'ın Güzeli Hülya Şengül Neden Öldü - İşte Ölüm Anı Hey gidi Küçük İbo… Son hali içler acısı… Bakın ne halde! Ayrıntılar:>> Eklem ve mide ağrılarına çok faydalı. Gece yatmadan 6 ve ya 7 adet ılık su ile tüketin. İşte Ayrıntılar=>>> Vay be ne olaylar dönmüş öyle