Home
26 Mart 2022 ( 1298 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan'dan DEV Müjde

Erdoğan'dan Müjde duyunca Buda Nereden çıktı diyeceksiniz

>>>>
Reisi Cumhur Recep Tayyip Erdoğan’dan çok önemli bir açıklama geldi Türkiye enerji alanında son yıllarda çok büyük adımlar attı Karadenizde bulunan doğalgaz sadece konutlarda kullanılırsa vatandaşa tam 30 yıl yetecek Enerji konusunda büyük adımlar atılacağının müjdesini veren Başkan Recep Tayyip Erdoğan Önümüze enerjide çok daha farklı alanlar açılacak ve bunu duyduğunuzda ‘Bu da nereden çıktı’ diyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

HERKESİ ŞAŞIRTACAK BİR M’ÜJDEYİ VERECEK

Reisi Cumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın N’ato O’lağanüstü Devlet ve H’ükümet Başkanları Zirvesi vesilesiyle gerçekleştirdiği Belçika ziyareti dönüşünde gazetecilerle söyleşi yaptı. Erdoğan’ın burada enerji yatırımları hakkında yaptığı açıklama ise ayrıca dikkat çekti.

Kendisine yöneltilen K’rizler dünyada g’üç dengelerini değiştiriyor. Türkiye’nin kararlı bir dış p’olitikası var ve zaman Türkiye’yi haklı çıkardı. Türkiye’nin dünyada bir enerji sıkıntısı yaşanırken, liderlerin Türkiye’ye ziyaretleri, bunların hepsini bir araya getirecek olursak, Türkiye’nin enerji hub’ı olma h’edefi vardı, bu h’edefte mesafenin azaldığını söyleyebilir miyiz sorusuna Erdoğan şu cevabı verdi:

İnşallah bu önümüze yeni kapılar açacak. Şu anda açıklamayacağım. İnşallah bu yaptığımız görüşmelerle birlikte önümüze enerjide çok daha farklı alanlar açılacak ve bunu duyduğunuzda “Bu da nereden çıktı” diyeceksiniz. Bu g’örüşmelerden inşallah şöyle dört dörtlük bir sonuç çıkacak. İlk g’örüşmeleri yaptık, inşallah arkadaşlarımız da g’örüşmeleri devam ettirecekler, bu g’örüşmelerin devamında da biz bu m’üjdenin açıklamasını yapacağız dedi Türkiye’yi önümüzdeki günlerde çok güzel gelişmelerin beklediğini doğruladı

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kahveyi ıslatıp saçınıza sürün bakın neler oluyor? Altın fiyatlarıyla ilgili #FLAŞ gelişme! İsmail Türüt'ten Şok Eden Sedat Peker İtirafı Vay be bazılarının çoluk çocuğu varmış da haberimiz yok, çoğu yolda selamlaşmaz diyeceğiniz bir sürü kişi.... >>