Home
14 Ocak 2022 ( 3017 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan’ın talimatına uymadı! Bakan Nureddin Nebati de gidici

Korkusuz gazetesi yazar Memduh Bayraktaroğlu bugünkü köşe yazısında İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta'nın açıklamalarına yer verdi. “Kardeşim sen Cumhurbaşkanı’nın talimatına niye uymuyorsun?..” diyerek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye yüklenen İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, “Politika faizi %14 iken Hazine en son % 26,3 ile borçlandı…” ifadelerini kullandı.

NUREDDİN NEBATİ DE GİDİCİ
Yazısında Usta'nın sözlerine yer veren Korkusuz gazetesi yazar Memduh Bayraktaroğlu, "Usta’ya göre Nebati de “gidici…”. Sebebi ise: Erdoğan’ın talimatına uymamak…" ifadelerini kullandı.

İşte, Korkusuz gazetesi yazar Memduh Bayraktaroğlu'nun dikkat çeken o yazısı:

NEBATİ DE GİDİYOR…
İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi:

“Kardeşim sen Cumhurbaşkanı’nın talimatına niye uymuyorsun?..” diye uyardı…


Peki…

Nebati ne yapmış da Erdoğan’ın talimatına uymamış…


Onu da şöyle açıklıyor Usta:

“Politika faizi %14 iken Hazine en son % 26,3 ile borçlandı…”.


Usta’ya göre Nebati de “gidici…”.

Sebebi ise:

Erdoğan’ın talimatına uymamak…





Nureddin Nebati, 1 Ocak 1964'te Şanlıurfa Viranşehir'de doğdu. Siyaset Bilimi Uzmanı olan Nebati, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Yüksek lisansını aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsünde Uluslararası İlişkiler alanında yaptı. Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Doktora unvanını aldı. Farklı üniversitelerde Siyaset Bilimi, Türk Siyasal Hayatı, Devlet ve Siyaset Sosyolojisi dersleri verdi. 


AK Parti 4. Olağan Kongresinde MKYK Üyesi seçildi. MYK Üyesi olarak AK Parti Genel Merkez Mali ve İdari İşler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.



24. Dönemde İstanbul, 25. Dönemde Şanlıurfa, 26. Dönem İstanbul Milletvekili seçildi.


İyi düzeyde İngilizce, az düzeyde Arapça bilen Nebati, evli ve 4 çocuk babasıdır.



Son olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda Bakan Yardımcısı olarak görev alan Nebati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan kararla birlikte Bakan olarak görevine başladı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yeşilçam'ın Neşesi Asuman Arsan'ın Hüzünlü Hikayesi...."ÇAPKINLIKLARINA ARTIK DAYANAMADIM" Eşyaların Kendiliğinden Tutuşarak Yanmaya Başlayan Olayın Gizemi Çözüldü. Yeşilçam'ın 'Kötü Adamı' Önder Somer'in Acı Sonu...Hayatı Filmleri Gibi Bitti. Altin ve dolari olanlar