Evde Oluşan Negatif Enerjiyi Sirke ve Tuz Bardağı İle Atın >>

EVİNİZDE NEGATİF ENERJİ VARSA, SİRKE TUZ ve SU BARDAĞI YÖNTEMİ ile NEGATİF ENERJİYİ ATIN… (SİRKE + TUZ + SU)
Özellikle evlerimiz enerjinin çok karışık olduğunu ortamlardır. Hisler, duygular ve düşünceler pek çok farklı enerji oluşturur. Aynı zamanda eve gelen misafirlerimiz de pozitif ya da negatif enerji getirebilirler. Negatif enerjilerin birikmesi neticesinde karamsar düşünceler, stres halinin sürekliliği gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Daha kötüsü ise bu enerjiler evinizin içinde her yere siner ve çıkarılmadığı sürece kötü etkileri devam eder.

 

EVDE NEGATİF ENERJİ VARSA?
Negatif enerji; ilişkilerde problemlere, yanlış kararlar alınmasına ya da geçimsiz biri haline dönüşmenize neden olabilir. Bunların neticesinde ise kendinizi daha yorgun ve kırılgan hissedebilir, hatta yaşama sevincinizi kaybedebilirsiniz. Bu nedenlerle evinizde ya da ofisinizde ki negatif enerjisi düzenli ilaçlanma ortadan kaldırmanız ruh sağlığınız açısında önem arzetmektedir. Aslında negatif enerjiyi yaşam alanınızdan atmak çok basit.

 


 
Negatif Enerji Evden Nasıl Atılır?
Evinizde kolaylıkla hazırlayacağınız bir karışım sayesinde negatif enerjileri dışarı atabilirsiniz. İhtiyacınız olan malzemeler yalnıza şeffaf bir bardak, deniz tuzu ya da kalın tuz, sirke ve su. İlk olarak bardağın 3’te 1 ini dolduracak şekilde tuz ekliyorsunuz. Ardından yarısına kadar su diğer yarısına da sirke ekliyorsunuz.

Hazırlamış olduğunuz karışımı evinizde görünmeyen bir noktaya koyun ve bir gün boyunca bekletin. Bu süre zarfında bardağın yerini hiç oynatmayın. 1 günün sonunda bardağınıza bakın; eğer bıraktığınız gibi duruyorsa bulunduğunuz ortamda negatif enerji yok demektir. Fakat bardakta baloncuk ya da herhangi diğer bir oluşum var ise odanızda negatif enerji var demektir. Bu durumda yapmanız gerekli olan bardağı bıraktığınız gibi bulana dek hergün aynı karışımı uygulamak. Ayrıca unutmamanız gerekli olan bir diğer nokta ise negatif enerjiyi çeken bardağınızı hergün evinizin dışında bir yere dökmeniz gerekiyor.
Reklamlar