Home
14 Ağustos 2021 ( 3775 izlenme )
Reklamlar

HE’MEN YOK ETMEK GEREKİR AYR’INTILAR ==>>

Evinizde Ölüm Tehlikesi Hemen Çöpe Atın Ve Yok Edin
Ürünlerde böcek ilacındaki maddeler olduğu saptandı. 2008’de Sağlık Bakanlığı bunların zehirli olduğu onaylayıp yasak getirdi. Bağımlılık yapma riski olduğunu belirledi. Esigaranın içinde tarım ilaçlarında kullanılan maddeler, fare zehiri bile var. Ayrıca nikel ve kurşun gibi ağır metaller içeriyor” dedi. Erbek, şöyle devam etti:

Ürünlerde böcek ilacındaki maddeler olduğu saptandı. 2008’de Sağlık Bakanlığı bunların zehirli olduğu onaylayıp yasak getirdi. Bağımlılık yapma riski olduğunu belirledi.

Esigaranın içinde tarım ilaçlarında kullanılan maddeler, fare zehiri bile var. Ayrıca nikel ve kurşun gibi ağır metaller içeriyor” dedi.

Erbek, şöyle devam etti:“Elektronik sigaraların içinde kanser gelişimini tetikleyen madde var. Farelerde yapılan deneylerde akciğer harabiyeti yaptığı ortaya çıktı. Bu ürün sigara bıraktırıcı olarak tanıtılıyor. Araştırmaların yüzde 90’ında böyle bir etkisi olmadığı tespit edildi. Esigara ile vücuda giren ağır metaller, kişinin bünyesine göre değişik evrelerde kansere yol açıyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bu 3 Vitamin Hafızayı %100 Geri Yükler, Beyni Depresyondan ve Alzheimerdan Korur: Detaylar Bir akrabamız var fen lisesi müdürü karısı da anaokulu öğretmeni. Marmara depremi için korkutan açıklama! Yeşilçam'ın yıldızı Gülşen Bubikoğlu öyle bir isimle akraba çıktı ki çok şaşıracaksınız