Her Gün orasına Sarımsak Koyan kadın Bakın Nasıl Bir Mucizeyle Karşılaştı

Kulağa sarımsak koyarsak ne olur
Kulağına her gün sarımsak koyan kadının vücudundan nasıl değişim oldu? Sarımsak kullanmanın 5 alternatif yolunu bulundu. Doğal tedavi yöntemi olan mucizevi sarımsağın yararları galerimizin detayında… Sarımsak dünya da en çok ve en sık kullanılan doğal antibiyotiktir. Bir çok tedavide kullanılan sarımsağın mucizevi yönlerine gelin birlikte inceleyelim.

Vücudunuzun herhangi bir yerinde ağrı olması durumunda kulağınıza bir diş sarımsak koymak ağrı kesici görevi görür. Kulağa koyulan sarımsak kısa bir süre sonra ağrıya iyi gelir ve doğal antibiyotik bileşenler ortaya çıkarak, vücuda kimyasal almadan ağrıların geçmesini sağlar. Kulağa sarımsak koymak gibi küçük bir pamuğa sarımsak yağı da damlatabilirsiniz.

SARIMSAK YAĞI İÇİN İHTİYACINIZ OLANLAR
*Birkaç diş sarımsak *2 ila 4 yemek kaşığı zeytinyağı *Ufak tencere *Ufak cam kavanoz *Süzgeç UYGULANIŞI Birkaç diş sarımsak soyulur ve iri doğranarak tencereye konur. Akabinde tencereye zeytinyağı eklenir. Düşük sıcaklıkta ısıtılır. Karışımın kokusu çıkana kadar tencerede karıştırılır. Kokusu çıkan karışım ocaktan alınır ve soğuması beklenilir. Elde ettiğiniz bu yağı da kulak ağrılarınıza doğal çözüm olarak kullanabilirsiniz.
 devamı için görsellere tıklayınız
Reklamlar