Hiç beklemezdim kadırgalıdan >>

Lara Şehiroğlu kimdir? Seda Sayan hakkında bomba iddia! Seda Sayan, müstakbel eşini tehdit etmiş

Seda Sayan hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Magazin gündemini şoke eden iddiaya göre Seda Sayan, genç sevgilisini evlenmek için öyle bir teklifte bulunmuş ki, sosyal medya bu haberle karıştı...
Ünlü şarkıcı Seda Sayan geçtiğimiz günlerde evleneceğini duyurmuştu. 7. kez evliliğe hazırlanan Seda Sayan ile ilgili şaşırtıcı bir iddia sosyal medyaya yansıdı. Konuyla ilgili taraflardan herhangi bir açıklama gelmemesi ise akıllardaki soru işaretini daha da artırdı.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Lara Şehiroğlu, İstanbul'da yaşıyor.  9 binden fazla takipçisi olan genç kadın modellik yapıyor.

Lara Şehiroğlu bir gecede terk edildi
Söylentilere göre Seda Sayan’ın müstakbel eşi Çağlar Ökten’in eski kız arkadaşı Lara Şehiroğlu bir gecede terk edildi. 3 ay öncesine kadar 4 senedir sevgili olan çiftin bir anda ayrıldığı öğrenildi. Peki bu ayrılığın sebebi neydi?

Çağlar Ökten ile birlikte olduğu fotoğrafları ortaya çıkan çiftin ayrılma nedeni olarak Seda Sayan gösterildi. İddialara göre Seda Sayan o dönem Lara Şehiroğlu ile sevgili olan müstakbel kocası Çağlar Ökten’i albüm vaadiyle kandırdı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar!
Reklamlar