Home
19 Şubat 2021 ( 30966 izlenme )
Reklamlar

Hiçbir diş hekime bunun bilinmesini istemiyor >>>

Diş çürümesi vücudun bize verdiği ve bir şeylerin yolunda gitmediğine dahil bir mesajdır. Ağız sağlığına bir çoğumuz önem göstermemize rağmen dişlerimizin çürümesine bazen engel olamıyoruz aslında doğanın bize sunduğu müthiş bir ilaç diş çürüklerini ortadan kaldırmamıza yardımcı oluyor. Tabi ki aşırı derecede ilerlemiş olanlara değil şimdi ne olduğunu görmek için makalemizin devamına geçelim.


Güldüğünüz zaman bembeyaz dişlerinizin görünmesini ister misiniz bu sorunun yanıtı sanırım herkez için evet olacaktır. Ancak çürüyen dişler beyaz dişlerin önüne geçiyor aslında ağız sağlığının önemi hepimiz tarafından biliniyor mesele sadece diş çürükleri değil elbette dişlerin sağlamlığı vücut sağlığı ile doğrudan orantılıdır. Dişleriniz ne kadar çürükse sağlığınız da bir o kadar tehlikededir. Yani çürükler sadece görüntü bozmaktan ibaret değil çok daha ciddi bir mesele yeterli bakım sağlanmadığına ağız içinde oluşan mantar ve bakteriler, bağırsaklardan tutun da ruh ve beden sağlığımıza ciddi olumsuz etkiler yapabiliyor.


Özellikle günümüzde şeker üzerine yapılan beslenmeler nedeni ile çocuklar başta olmak üzere diş sağlığı ile ilgili sıkıntılar yaşıyoruz. Hepimiz ağız sağlığına gereken önemi nasıl vereceğimizi de bilememekteyiz hatta bir çok kişi marketlerde satılan diş macunlarını kullanıp kullanmama da ikilemde kalıyorlar. Çünkü doğal olarak uygulanan yöntemler daha cazip ve sağlıklı görünüyor.

Bu doğal yöntemlerin başında hindistan ceviz yağı gelmekte bilim adamları hindistan ceviz yağının diş çürümesine neden olan bakterilerin yok ettiği ve diş bakım ürünlerinde kullanılabilecek doğal bor anribiyotik olduğunu açıkladılar. Doğal sağlık uygulayıcıları yıllardır hindistan ceviz yağının kullanımını tavsiye ediyorlar. İrlanda bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucunda ağız içinde ki yaygın bakterileri be belli seviyedeki çürükleri yok etmede hindistan cevizi yağının çok etkili olduğu bilimsel olarak kanıtlandı. Şimdi çürüme başlangıcında olan dişler için hindistan ceviz yağının nasıl uygulanacağını yazalım.


Malzemeler

3 yemek kaşığı hindistan ceviz yağı
Bir miktar nane yağı
3 yemek kaşığı karbonat
İsteğe göre tatlı olsun diyenler.
2 çay kaşığı bitkisel tatlandırıcı

Bunları karıştırın ve ağızı kapaklı bir kaptada saklayabilirsiniz. Bir diş fırçası ile dişlerinizi fırçalayın ve ağzınızı iyece çarkalayın 5 dakika sonra her zaman kullandığınız diş macunu ile tekrar dişlerinizi fırçalayın bu yöntemi düzenli olarak sürekli uyguladığınız da diş çürükleriniz yanısıra dişlerinizi beyazlatarak daha güçlü hale getirebilirsiniz.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

KARIN AĞRISI DİYE HASTANEYE GİTTİ AMA BAKIN KARNINDA NE ÇIKTI. KALP KRİZİNDEN 1 AY ÖNCE VÜCUDUNUZUN SİZE VERDİĞİ 7 İŞARET! (Kalp Krizi Belirtileri) Canan Karaty'ın yıllar önce ki fotoğraflarını görenler gözlerine inanamıyor Kabak çekirdeğinin bilinmeyen faydaları