Hülya bunun altında kalmaz >>

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlediği iftar yemeğine katılan Hülya Avşar, Yeşil Salkım'ın hedefi oldu. Salkım, Hülya Avşar'a öyle şeyler dedi ki Avşar kızı ağzını bile açamadı. Biz de merak edenler için kavganın detayını ve ünlüler arasında yaşanan kavgaları anlattık.
Magazin dünyası çoğu zaman ilginç konuların içinde var olabiliyor. Şüphesiz de bunların başında televizyonda ve sosyal medyada yaptıkları tartışmalar var. Son olarak ünlüler arasında en yeni kavgalardan biri olan Hülya Avşar ve Yeşim Salkım arasında yaşananlar, gündeme bomba gibi düştü.

Çok konuşulan kavgalar
İlk olarak bu yeni gelişen tartışmamızdan başlayarak televizyon tarihinin ünü kavgalarına bakalım. Kavga etmek, küsüşmek, dostlukların bitmesi ve laf sokmalar her ne kadar tatsız ve üzücü olaylar olsalar da bunlara üçüncü kişi olarak şahit olmak ve izlemek de o kadar eğlenceli!

Yeşim Salkım, Hülya Avşar'ı rezil etit
Daha önce "Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye'de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bugünler de biraz kolay atlatılacak" diyen Hülya Avşar tepkilerin odağına girmişti. Birçok kişinin eleştirdiği bu paylaşımı unutmayan Yeşim Salkım, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen iftara giden Avşar kızına öyle bir şey dedi ki ünlü oyuncu cevap bile veremedi. İşte detaylar...
Reklamlar