Hülya'dan her şey beklenir >>

Hülya Avşar'ın açıklaması gündeme oturdu. Biz de ünlülerin suçlarını, ünlülerin ahlaksız olayları, ünlülerin gizli sırları ve çok fazlasını sizler için derledik. Her gün karşınızda olan ünlülerin hiç bilmediğiniz sırları haberimizde...
Onları ekranlarda görüyorsunuz, belki birçoğunu hayranlıkla anıp onlar gibi olmak istiyorsunuz. Fakat televizyon ışıkları söndüğünde aslında o kadar parlak olmadıklarını biliyor muydunuz?

Ünlülerin bilinmeyen sırları
Şöhretin şatafatlı dünyası ünlüleri normal olmayan bir popülerlik ve para getiriyor. Ancak bazı insanlar maalesef bunu kaldıramıyor ve mutluluğu huzuru başka yerlerde arıyor. Listemizdeki ünlülerin birçoğu uyuşturucu tüketimi ve ticaretini yaptıklarını görüyoruz. Yıldız Tilbe'den Özlem Tekin'e Tamer Karadağlı'dan Peker Açıkalın'a kadar ünlülerin hayatlarında birçok karanlık nokta buluyor.

Aile dizilerinde sempatik gelen ünlülerin daha önce duymadığınız öyle sırları var ki bakış açınız değişecek. O rollerdeki tatlı ve babacan hallerinin altına aslında topluma hiç iyi örnek olmayan davranışları gizli. Üstelik öyle basit suçlar da değil. Kimisi uyuşturucu tüketmek ve satmaktan kimisi tecavüzden, kimisi hırsızlıktan kimisi de adam öldürmek gibi gizli hayatından sırlar barındırıyorlar.

Hülya Avşar'dan çok konuşulacak açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlediği ünlüler iftarına katılan Avşar kızı davetten sonra önemli açıklamalar yaptı."Gizli gizli yapıyordum..." diyen ünlü şarkıcı kısa sürede gündem oldu. İşte o açıklama... 
Reklamlar