İnsan içine nasıl çıkacak artık! >>

Kuaföre gidip saçına işlem yaptırdıktan sonra parasını vermeden giden Birgül Küçükbalçık gündem oldu. Biz de sanat çamiasının çok konuşulan cezalarını sizler için araştırdık. Peki hangi ünlüler hapis yattı? Suçları ne? İşte merak edilenler...
Ataşehir'de bir kuaföre giden Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık iddialara göre para vermeden kaçtı.Biz de ünlü isimlerin cezaları ve suçlarını sizin için araştırdık. 

Türk ve yabancı ünlü isimleri sosyal medya hesapları üzerinden, rol aldıkları filmlerden ya da güzel sesleriyle söyledikleri şarkılarıyla takip ediyoruz. Onları olan hayranlığımız günden güne daha da çok artıyor. Sözü geçen bu ünlü isimler geçmişlerinde yaptıkları hatalar sonucu hapis yatmışlar. Gerek sesleriyle gerekse oyunculuklarıyla halkın hayranlığını kazanmış ünlü kişiler, yaptıkları hatalar sonucu hapis cezasıyla karşı karşıya kalabiliyorlar.

Hapis yatmış ünlüler kim?
Magazin dünyasında gördüğünüzde çok şaşıracağınız ünlü isimler bir zamanlar hapis yatmış. Kimi ünlü ismin suçu yokken haksız yere hapis yatmış kimisi de işlediği suçtan dolayı...

Topluma örnek olarak gösterilen ve davranışlarına dikkat etmesi gereken ünlü isimlerin işledikleri suçlar ve hapis yatmaları da toplum tarafından hiç hoş karşılanmamıştır. Suç işleyen ünlü isimler cezalarını çekmiş ve daha sonrasında ise özgürlüklerine kavuşmuşlardır.

İnsanın hayatta başına ne gelebileceğini elbette tahmin edemeyiz. Ama topluma mâl olmuş bir kişiyseniz, sorumluluğunuz elbette normal vatandaşlara göre çok daha fazladır. Gerek sesleriyle gerekse oyunculuklarıyla halkın hayranlığını kazanmış ünlü kişiler, yaptıkları hatalar sonucu hapis cezasıyla karşı karşıya kalabiliyorlar. Bizler de hapis cezası almış ünlüleri sizler için derledik.

Daha önce de annesi aynı şeyi yapmıştı
Geçtiğimiz yıl kaynak yaptırdığı yere parasını ödemediği iddia edilen Kibariye, davalık olmuştu. Anasına bak kızını al dedirten olay herkesi şoke etti. Kibariye'nin kızı Birgül, gittiği kuaförde "annem parasını ödeyecek" diyerek kaçtı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı!

devamı için görsellere tıklyınız
Reklamlar