Home
30 Ocak 2021 ( 9446 izlenme )
Reklamlar

İŞTE MEMLEKETİ >>

Dünya Onu Konușuyor: Joe Biden’in Kökeni Türkiye Çıktı..İște Memleketi Joe Biden Kürt mü? AK Partili Orhan Miroğlu’nun iddiası konușuluyor ABD’nin çiçeği burnunda bașkanı Joe Biden’ın Kürt olduğu iddia edildi. İddia sahibi ise AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu… Eski Mardin Milletvekili AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu, ABD’de Donald Trump’ın yerine gelen Joe Biden hakkında çok konușulacak bir açıklama iddia ortaya attı. Miroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylașımla Biden’ın Kürt olduğunu öne sürerek șu ifadeleri kullandı; “Erivan’dan ABD’ye göç etmiș bir Kürt aileden geliyor” “Geçenlerde konuștuğum bir Kürt dostum söyledi, ciddi olduğuna inanmak zor olsa da, amacın ne olduğunu tahmin etmek zor değil, birileri diyormuș ki, Biden’ın gerçek ismi Cımoyê Bahattîn Ağa imiș! Erivan’dan ABD’ye göç etmiș bir Kürt aileden geliyormuș ve aslen Bıruki așiretindenmiș!”



*********************

Araç Sahibi Olan Herkes Dikkat: Artık Bunu Yapmak Șart Değil! Araç muayenede yeni dönem artık șart değil. Araç sahipleri dikkat Araç muayenede yeni bir düzenleme yapıldı. Yapılan değișiklikle muayenede ağır kusurlu bulunan araçlar artık bir aylık süre içinde hiçbir sınırlama olmaksızın herhangi bir istasyonda tekrar muayeneye girebilecek. Araç muayenede, yüz binlerce araç sahibinin uzun süredir dile getirdiği bir talep doğrultusunda önemli bir değișiklik yașama geçirildi. Araç muayenesi sonucunda “emniyetsiz” veya “ağır” sınıfına giren kusurları saptanan ve muayeneden geçemeyen araçların, bir aylık süre içinde yapılacak muayene tekrarından muayene ücreti alınmıyor. Ancak bu konuda sınırlayıcı bir koșul bulunuyordu. Muayene tekrarının aynı istasyonda yapılması zorunluydu. Ulaștırma ve Altyapı Bakanlığı’nın, mevzuatta yaptığı değișiklikle bu araçların, bir aylık süre içinde hiçbir sınırlama olmaksızın Türkiye’nin her yanındaki istasyonda muayeneye alınmasının önü açıldı. Kaynaklar, HABERTÜRK’e yaptıkları açıklamada, “Düzenleme ile araç sahiplerine, kusuru giderdikten sonra Türkiye’nin her yanındaki istasyonda süresi içinde muayeneye girme olanağı sunuldu. Aynı istasyona gitme zorunluğu ortadan kaldırıldı. 1 Nisan’da yeni uygulamaya geçilecek” dedi.Kaynaklar, söz konusu “Araç Muayene İstasyonlarının Açılması, İșletilmesi ve Araç Muayenesi Hakkında Yönetmelik”in kısa bir süre önce Resmi Gazete’de yayımlandığını anımsattı. İște o madde:“Yapılan araç muayenesi sonucunda ‘emniyetsiz’ veya ‘ağır’ sınıfına giren kusurları tespit edilen ve muayeneden geçemeyen araçların bir aylık süre içinde yapılacak muayene tekrarından muayene ücreti alınmaz. Muayene tekrarı, muayenenin yapıldığı aynı gün veya muayenenin yapıldığı tarihten itibaren bir aylık süre içerisinde bir defaya mahsus olmak üzere muayenenin yapıldığı araç

 muayene istasyonunda veya bașka bir araç
muayene istasyonunda yapılır.”


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Karısı Ölünce Satmaya Karar Verdi, 85'lik Dayının Evi Gören Emlakçıları Şoke Etti BAKIN KİM ÇIKTI Saç AYAKKABI VE ÇANTA KUTULARINDAN ÇIKAN BU PAKETLERİ ATMAYIN!