Home
15 Kasım 2020 ( 1046 izlenme )
Reklamlar

Kansere En Dayanıklı Kan Grubu Bakın Hangisi Bu Kan Grubunda Olanlar Yaşadı İŞTE O KAN GRUBU

Kansere En Dayanıklı Kan Grubu Bakın Hangisi Bu Kan Grubunda Olanlar Yaşadı İŞTE O KAN GRUBU
>>>>>

Her yıl dünyada milyonlarca insan kanser nedeniyle hayatını kaybediyor. Kanser üzerinde bilim adamları uzun yıllardan bu yana çalışmalar sürdürüyor. Kanserin nedenleri, nasıl oluştuğu gibi bir çok alanda araştırmalar sürüyor.


Kanser için halen kesin bir tedavi bulunamadı. Ama bazı kişilere göre kanserin tedavisi bulundu ama ilaç şirketleri bu tedavi yönteminin ortaya çıkmasını istemiyorlar.Son yapılan araştırmalarda kanserin insanın kan grubuna göre daha hızlı geliştiğine ve bazı kan gruplarının kansere karşı daha dayanıklı olduğu görüldü. Bu yapılan araştırma ile kanserin daha erken evrede teşhis edilmesi ve kanser riski taşıyan kişilerin daha sık kontrol edilmesi düşünülüyor.



35 yıl boyunca birçok kan grubu ve kişi üzerinde yapılan testler sonucunda 0 (sıfır) kan grubuna sahip kişilerin kansere karşı daha dayanıklı olduğu ortaya çıkmış.


Araştırmada diğer kan gruplarının da hangi kanser türüne ne kadar yatkın olduğu da bulundu. Bu liste şu şekilde;


KAN GRUBUNA GÖRE EN ÇOK GÖRÜLEN KANSER TÜRLERİ


A Kan Grubu;

Yapılan araştırmalarda bu kan grubuna sahip kişilerin mide kanserine daha yatkın olduğu ve mide kanserinin en çok A kan grubuna sahip kişilerde görüldüğü ortaya çıkmıştır. Bu kan grubuna sahip kişilerin mide konusunda dikkatli olmaları tavsiye ediliyor.

AB ve B Kan Grubu;

Bu kan grubuna sahip kişilerin pankreas kanserine yakalanma riskleri çok daha fazla. Yapılan araştırmada AB ve B kan grubuna sahip kişilerde en çok pankreas kanserine rastlanmış.



Uzmanlar özellikle alkolden ve sigaradan uzak durulması gerektiğini söylüyorlar.


Bu bilgileri sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın…

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sen nasıl abisin ya! >> Reha Muhtardan itiraf Yüzlerce kişi AKP'den istifa etti ŞEKER HASTALARINA MÜJDE >>>