Kendileri İştahla Yemek Yerken Bakıcıyı Uzakta Tutan Aile Hiç Beklemedikleri Bir Tepki Gördü

6177 izlenme 02 Ocak 2021
Reklamlar
Kendileri İştahla Yemek Yerken Bakıcıyı Uzakta Tutan Aile Hiç Beklemedikleri Bir Tepki Gördü

Puan Nadya adlı bir kadın öğle yemeğini yemek için yakınındaki bir fast food restoranına gitmişti. bir menü satın alıp masasına oturdu ve yemeye başladı. 

O ana kadar her şey normal görünüyordu. Ancak bir süre sonra yan masada oturan aile Puan'ın dikkatini çekti. küçük çocuklarını çocuk koltuğuna oturtan bir çift yanlarına babaanneyi ve bakıcılarını da alarak yemeğe gelmişti. Aile büyük bir iştahla önlerindeki yemeği yerken bakıcının masdan biraz daha uzak oturup hiçbir şey yemediğini farketti. 

Uzun süre bu masadaki aileyi izleyen Puan Nadya ailenin bakıcı orarada yokmuş gibi davrandığını, hatta ona yemek siparişi bile verilmediğini farkettiğinde bu durumu fotoğraflayarak sosyal medyada paylaştı.

 Puan, gördükleri karşısında çok sinirlenmişti ve Facebok paylaşımında, "bakıcıya yemek almayacaksanız oraya getirmeyebilirdiniz. bu kadar bencil olmayın ve insanlarla empati yapın" diye yazdı.

not haberin videosu aşagıdadır

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İMAMOĞLU VE MANSUR YAVAŞ ADAY OLURSA ERDOĞAN KAYBEDER >>> 11 Yaşındaki Kız 62 Yaşında Adamla Evlendi! Sebebini Öğrenince Gözyaşlarınıza Hakim Olamayacaksınız! >>>> Deli Yürek'in Yılmaz'ı şimdi ne yapıyor? Ünlü oyuncu Yılmaz Tüzün'e yıllar acımamış!> KAHVALTIDA ÇAYIN YANINDA SAKIN YUMURTA YEMEYİN!