Home
21 Mayıs 2021 ( 2559 izlenme )
Reklamlar

Kimse Bilmiyor İşte Ayrıntılar=>>>

Parmağınızı burnunuza soktuğunuz zaman burun duvarlarını tahriş edersiniz. Bu durum kronik bir şekilde enfekte olabilir. Burunun toplanması hassas olan mukoza zarını zedeleyebilir ve sonucu kanama olur.Zaman zaman hepimiz burnumuzla oynarız. Bazen kaşıntı hissi ya da çizilmiş gibi hissederiz.


Ve sonrasında ise bunları gidermek için burnumuzun içerisine parmağımızı sokarız.Peki bunun ne kadar tehlikeli olabileceğini biliyor musunuz.Staphylococcus aureus adında oldukça tehlikeli bir bakteri türü var ve vücudunuza girebilir. Bu mikroplar sinüslerde yaşar ve parmağınızı burnunuza soktuğunuz zaman bakterileri beslemiş olursunuz.Scabbing oluştukça siz daha fazla kaşımak itersiniz.

Böylece de tırnak altındaki virüsler, mantarlar ve bakteriler kan dolaşımına girip hastalığa neden olur.Burun kanamaları oldukça ciddi problemlerdir. Burun altından geçen 5 farklı damar vardır. Eğer orası zedelenirse iyileşmesi bir haftayı bulabilir. Bu denli zararsız olduğu düşünülen alışkanlığın bu denli etkilerini biliyor muydunuz? Bir daha ki sefere burnunuzu karıştıracak olursanız bu içerik aklınıza gelsin.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Koronavirüsü En Ağır ve En Hafif Geçiren Kan Grubu Açıklandı İŞTE EN AĞIRI:==>> Zarar Vermeden Karıncaları Evden Kovabilmeniz İçin 5 Ucuz Ve Doğal Yöntem.. minik hayvanların canını yakmadan Omicron, pandeminin sonunu getirecek mi? Uzmanlar yanıtladı… Reha Muhtardan itiraf