Home
06 Şubat 2022 ( 1672 izlenme )
Reklamlar

Korkutan Uyarı ! 50 Bin Kişi Ölecek

Korkutan Uyarı ! 50 Bin Kişi Ölecek
Rusya Ukrayna gerilimini konu alan bir raporda 50 bin sivilin hayatını kaybedebileceği Rusya’nın birkaç gün için de Kiev’i ele geçirebileceğine değinildi.
ABD’nin çok okunan gazetelerinden Washington Post’ta yer alan habere göre, ABD istihbaratı RusyaUkrayna gerilimindeki olası senaryolar ile ilgili kapsamlı bir rapor hazırladı.

Raporda, Rusya’nın Ukrayna’yı 2 gün içinde tamamen işgal edebileceğini ve Kiev’i ele geçirebileceği kaydedilirken, çok sayıda sivilin de olası bir işgalde yaşamını yitireceği belirtildi.

ABD’li istihbarat yetkilileri en az 50 bin sivilin yaşamını yitirebileceğini açıklarken, yaklaşık 5 milyon Ukraynalının da bölge ülkelere kaçabileceğinin altını çizdi.

Washington Post, “Konuyla ilgili bilgisi olan yetkililer 83 Rus taktik taburu var ve her birinde yaklaşık 750 asker bulunuyor. İki hafta önce bunun sayısı 60’tı” ifadelerine yer verdi.

62 binden fazla askerin yanı sıra lojistik, hava desteği ve medikal destek sağlayan binlerce personelin de bölgede olduğuna dikkat çeken ABD’li yetkililer, bölgedeki Rus askerlerinin sayısının 130 bini geçebileceğine de dikkat çekti.


Selçuk Geçer piyasada gizlenen dolar kurunu açıkladı
Ekonomist Selçuk Geçer katıldığı bir canlı yayın programında Türkiye’de 3 tane dolar kuru olduğunu ve şuanda dolar kurunun 18 TL olduğunu ileri sürünce televizyon programındaki diğer konuklar dondu kaldı.
Dolar kuru ve altın fiyatlarıyla ilgili yaptığı sansasyonel tahminlerle de tanınan Selçuk Geçer öyle bir dolar iddiasında bulundu ki televizyon programındaki diğer konuklar dondu kaldı.

Halk TV’deki “Perdenin önü arkası” programında konuşan Selçuk Geçer, gazeteci İsmail Saymaz’ın da aralarında bulunduğu programdaki diğer konuşmacılara dolar kurunun şu anda ne kadar olduğunu sordu.

Selçuk Geçer’in sorusu karşısında biran duraksayan konuklar dolar kurunun o andaki değerini söyledi. Kurun 14 TL banından söyleyen konukların aksine Selçuk Geçer, bunun doğru olmadığını ve gerçekleri yansıtmadığını ileri sürdü. Geçer Türkiye’de 3 tane dolar kuru olduğunu iddia ederken “Hodri meydan şuan dolar 18 TL” dedi.

“İDDİA EDİYORUM DOLAR ŞUAN 18 TL"

Geçer konuşmasında dolar kurunun 18 TL olduğuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“İddia ediyorum hodri meydan dolar şuanda 18 TL ve üzeri. Çünkü Türkiye’de 3 tane de dolar kuru var. Şimdi senin bir ekranda gördüğün döviz kuru var. Bir de maliyetlerdeki döviz kuru var. Adam bir ürün üretecek 13 TL’deki dolar kurunu değil 18 TL’deki dolar kurunu maliyetine yansıtıyor artık”


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vücudu Tepeden Tırnağa Yenileyen Mucize Besin En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu Kadir Ezildi'nin üzen hayat hikayesi! Bakın babasıyla neden görüşmüyor! Pes doğrusu >> Hamile bir kadın otobüste ona gülümseyen bir adam gördü - koltukları birkaç kez değiştirdikten sonra