Home
18 Kasım 2020 ( 55280 izlenme )
Reklamlar

Koronanın bulaşmadığı 2 burç

Koronanın bulaşmadığı 2 burç
Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü, şüphe yok ki küresel olarak en önemli gündem maddesi.

Herkesin söyleyecek bir çift lafı var. Kimileri korunma önlemleri konusunda ipe sapa gelmez öneriler paylaşıyor, kimileri komplo teorilerinden dem vuruyor. Türkiye’de yapılan bir araştırma da halkın yüzde 62’sinin Corona’ nın biyolojik bir silah olduğuna inandığını gösteriyor. Peki, burçlar Corona hakkında ne düşünüyor?

Bize Bir Şey Olmaz Diyen Koç

Koçlardaki öz güven kimde var ki? Dünyanın en hızlı yayılan ve tehlikeli hastalığı bile söz konusu olsa “Aman bana bir şey olmaz!” deme eğilimi gösterebilir. İşin tuhaf yanı olmaz da! Kim bilir belki işin sırrı, kendine inanmakta… Zaten kişisel temizliğine özen gösteriyorsan, kalabalık ortamlardan mümkün mertebe uzak kalmaya çalışıyorsan daha ne yapabilirsin? Gerisi gereksiz panikten başka bir şey değil.


Eve Kapanan Boğa

Boğalar eşeğini sağlam kazığa bağlayanlardan; öyle işini şansa bırakanlardan değil. Corona’ ya karşı da acil bir eylem planıyla kendini eve kapatabilir. Ne metrobüse binmeye tenezzül eder ne de yakınlarının yanaklarından öper. Yetmiyormuş gibi bağışıklık sistemini güçlendirecek gıdaları adeta stok yapar. Ne olur ne olmaz, dikkatli olmakta fayda var.

Dedikodu Kazanını Kaynatan İkizler

Komplo Teorilerinden Dem Vuran Kova

Kovalar için hiçbir şey göründüğü kadar basit değil. Çin’in bir şehrinde yarasa yeniyor diye bir virüsün yaygınlaşıp, dünyayı etkisi altına alması ne kadar doğal olabilir ki? Çin’in dünya siyasetindeki yerinden, dünya nüfusunu azaltma politikasına kadar türlü komplo teorileriyle konuya bambaşka bir bakış açısı getirebilir. Üstüne üstlük, hiç de haksız değil!


Olayları Akışına Bırakan Balık

Balıkların en sevdikleri özelliklerinden biri; mücadele edemeyecekleri bir şey için gerilme gereği hissetmemeleri. Havadan bile bulaşabilen bir virüsten sahiden otobüse binmeyerek ya da dakika başı kolonya kullanarak kaçınmak mümkün mü? Böyle durumlarda akışına bırakmak en iyisi!

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gözlerden Uzak Yaşıyordu: İlginç Gerçek Ortaya Çıktı Yeşilçam'ın Gözde Yakışıklısıydı Şimdi...oto tamirciliği yapıyor Kanseri önlüyor, Tansiyonu düşürüyor, Şeker hastalarına şifa oluyor > Kan grubu 0 olanlara koronavirüs uyarısı!