Home
19 Ocak 2022 ( 1746 izlenme )
Reklamlar

Maydonoz Limon Kürü

Zayıflatan İbrahim SARAÇOĞLU Maydanoz Limon Kürü
Kendimizi ve kıştan çıkma deforme olmuş bedenimizi ağır ağır yaz aylarına hazırlamaya başladığımız şimdilerde kendimizi zinde hissetmemizi sağlamakta olan basit uygulanabilir tariflerin arayışına gireriz.



Maydanoz limon kürü yorgun bedeninize zindelik kazandırmak, biraz kalınlaşmış yağ tabakalarınızı hızlı bir şekilde yakmak için birebirdir. Maydanoz ve limon ayrı ayrı vücudumuz için zaten oldukça yararlıdır ve ikisinin birlikte uygulanmış olduğu maydanoz limon kürünün de kısa vadede hızlı sonuçları mevcuttur.

Maydanoz, pek çok vitamin açısından oldukça zengin bir besin maddesidir. Özellikle A,C ve K vitamini deposudur. Sindirim sistemine oldukça yararlıdır, idrar yolu enfeksiyonu, böbrek taşı ağrılarında söktürücü etkisi sayesinde iyileşme sürecine olumlu etki sağlar. Limon, bilinen en belirgin özelliği bir c vitamini deposu olmasıdır fakat bununla beraber solunum yolu enfeksiyonlarında ve yüksek tansiyon hastalarında tansiyon dengelemek içinde kullanırız. Ayrı ayrıyken de oldukça yararlı olan bu süper ikilinin birleşiminin vücudumuza yararları nelerdir?

Maydanoz Limon Kürünün Faydaları
Birçok insan tarafından tanınmasına ve uygulanmasına sebep olan etkisi yağ yakıcı özelliğe sahip olması olsa da karaciğer yağlanması yaşamakta olan hastalar için iyileştirici etkisi özellikle önerilen bir kürdür. Hepatit B ve C hastalığına sahip olan kişilerin ilaç kullandıkları dönemde yaşadıkları en önemli yan etki karaciğerde yağlanma olduğundan, özellikle bu hastalar tarafından destekleyici olarak bu dönemlerde kullanılması yararlı olacaktır.

Kilo vermemizde en önemli faktör olan metabolizma hızını arttırıcı etkisi sayesinde yağ yakımını hızlandırır. Maydanoz limon kürü yararlarından birisi de sindirim sistemi çalışmasını düzene sokarak, vücudumuzda meydana gelmiş olan ödemlerin atılmasını kolaylaştırır. Karışımın içinde ki vitaminler sayesinde cilt altında oluşan yağlanmayı engelleyerek, cilde nem kazandırır, parlaklık verir. Yorgunluk ve kırgınlık hissedilen dönemlerde toparlayıcı ve enerji verici etkisinden faydalanabileceğimiz maydanoz limon kürü hızlı bir şekilde enerji toplamanıza yardımcı olur.

Maydanoz Limon Kürünü Nasıl Uygulamalıyız
Son derece basit olan maydanoz limon kürü uygulaması için, yaprakları çok da iri olmayan ki bu kısım esasında oldukça önemli maydanozun tazeliği ve hormonsuz olduğunu gösterir 1516 dal maydanozu, 1 adet limon suyunu ve 1 bardak suyla beraber blenderdan geçirerek içime hazır hale getirebilirsiniz. Günlük olarak taze tüketmeniz vücudunuz açısından daha yararlı olacaktır. 15 gün düzenli ilaçlanma sabah kahvaltıdan önce aç karnına içilmelidir. 15 gün süreden sonra 5 gün ara verilerek bir 15 gün daha devam edilmesi önerilmektedir.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ne hale gelmiş öyle >> Survivor birincileri şimdi ne yapıyor? Bir gün Temel ve Dursun, kahvenin önünde oturuyorlarmış En Faydalı Sebze Seçildi