Meğer ne çok kumarbaz varmış bu magazinde... >>

Kumar batağına düşmüş ünlü isimler...
Ün sahibi olmak… Şanlı şöhretli olmak… Pek çok insanını hayallerini süsleyen yaşam biçimidir. Fakat bu yaşamın arka sokaklarında hayat, düşünülenin tam tersine oldukça karanlık. Bu karanlık dünyada bazı ünlüler uyuşturucu batağında, bazı ünlüler alkol kucağında, kimi bazıları psikolojik problemlerle boğuşuyor, bazı ünlü de kumar batağının içinde. Bu ünlülerin hepsi şöhret olmanın getirdikleri içinde kaybolup giden isimler. Özellikle kumar oynama tutkusu eski şöhretlerin olmazsa olmaz eğlencesiydi. 

BU ÜNLÜLERİ KUMAR ALIŞKANLIKLARI YAKTI
Sanat camiasının ünlülerinin en sık düştüğü "bataklardan" biri uyuşturucu bağımlılığıysa öteki de kumar sevdası... Bazıları bir türlü vazgeçemediği bu alışkanlıktan servetlerini masada bıraktı bazıları ise zor da olsa bu bataktan kendini kurtarmayı başardı. Ünlülerin bazıları kumar yüzünden kabus dolu günler yaşarken başlarına gelmeyen kalmadı.

2011'in son zamanlarında magazin dünyasına bir haber damga vurdu. Habere göre Serdar Ortaç, Kıbrıs'ta kumar oynamış ve hemen hemen iki milyon kazanmıştı. Daha öncesinde pek çok kez kumar bağımlığı yüzünden zor zamanlar yaşayan Ortaç, "kazandığım parayla borçlarımı ödedim" diye bir açıklama yapmıştı.

Pek çok ünlü, ünü kaldıramayarak sonu çıkmaza giden çıkmazlara giriyor. Bu çıkmazlardan biri de kumar alışkanlığı. İşte kumar batağına sürüklenerek hayatı tepetaklak olan ünlüler...

devamı için görsellere tıklayınız
Reklamlar