Home
17 Şubat 2022 ( 294 izlenme )
Reklamlar

Meteoroloji ve Orhan Şen'den yeni hava durumu açıklaması! Hafta sonu kar geliyor İstanbul, Edirne, Antalya...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahminlerini paylaştı. Bugün yurt genelinde yağış görülmeyecek. Cuma ve Cumartesi günü ise bazı illerde kar yağışı bekleniyor. Uzman isim Orhan Şen de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bugün de ülkede yağış yok. Kış ayında uzun süre yağış olmaması kötü haber" dedi. İşte yurtta hava durumu...
Meteoroloji ve Orhan Şen'den yeni hava durumu açıklaması! Hafta sonu kar geliyor İstanbul, Edirne, Antalya...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu açıklamasına göre ülkemiz genelinde bugün yağış beklenmiyor. Yurt genelinde parçalı ve az bulutlu bir hava görülecek.

Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen de 'kötü haber' diyerek sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Şen şunları söyledi:

Bugün de ülkede yağış yok. Kış ayında uzun süre yağış olmaması kötü haber. Bu gece gelecek yağış Marmara'da 1 gün kaldıktan sonra Anadolu'da 2 gün kalacak. Sıcaklıklar ortalamaların 34 C üzerinde devam ediyor. İstanbul'da 1314 Antalya da 20 C yi geçiyor.

Çığ uyarısı: Akdeniz Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde (Toros Dağları), İç Anadolu'nun güneyinde ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde'nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas'ın yüksek kesimleri), Karadeniz Bölgesi'nin iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde çığ riski bulunmaktadır.

Kar geliyor: Bazı illerde cuma ve cumartesi günü kar yağışı bekleniyor. Kar beklenen iller; Bayburt, Erzincan, Karabük, Kastamonu, Yozgat, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Niğde, Karaman, Sivas, Gümüşhane, Erzurum ve Hakkâri.

Marmara: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Ege:Parçalı ve az bulutlu, zamanla kıyı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Akdeniz:Parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor. Bölgenin yüksek kesimlerinde (Toros dağları) yüksek kar örtüsü bulunan eğimli yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.


İç Anadolu: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin güney ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde'nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas'ın yüksek kesimleri) yüksek kar örtüsü olan yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinin yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerlerde çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı, doğu kıyılarının yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.


Doğu Anadolu: Parçalı, kuzeydoğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Güneydoğu Anadolu:Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

BEDDUA KENAN KALAV “Cezaevinde 6 yıl hiç ışık görmeden bir hücrede kaldım!” İnsan ölürken ne hisseder? Ölüm anında çok acı çekiliyor mu? Hayatı boyunca evlenmeden kalmış bir adam duymuştum.