Home
08 Ocak 2022 ( 1247 izlenme )
Reklamlar

Millet İttifakında Büyük Kriz! İyi Parti ayrılacak

Millet İttifakında Büyük Kriz! İyi Parti ayrılacak
CHP ve İyi Parti arasında adaylık krizi. İyi Parti ayrılacak 3.bir ittifak kuracak. Yeni ittifakta Deva Partisi ve Yeniden Refah Partisi'de yer alacak.. Fatih Erbakan ve Ali Babacan bu ittifakla yola devam edecek.

CHP'li Eren Erdem'in adayımız Kemal Kılıçdaroğlu olacak PM'de bu konu kapandı açıklaması İyi Parti'de rahatsızlık yarattı.

Daha önce İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener aday olmayacağını açıklamış ve İyi Partili Koray Aydın'da seçimi riske atmak istemediklerini ve kazanabilecek bir adayla seçime girmek istediklerini belirtmişti. 

Ankara Kulislerindeki iddialara göre CHP adaylık konusunda Kemal Kılıçdaroğlu konusunda ısrar ederse Meral Akşener Cumhurbaşkanı adayı olacak.

İttifak dağılacak.

Kurulacak 3.ittifakta ise Demokrat Parti ile Ali Babacan tarafından kurulan Deva Partisi ve Ahmet Davutoğlu liderliğindeki Gelecek Partisi yer alacak. Ayrıca bu ittifakta Fatih Erbakan tarafından kurulan Yeniden Refah Partisi'nin de katılabileceği konuşuluyor. 
ANKETLERDE ÇOK GERİDE

Kemal Kılıçdaroğlu anketlerde Erdoğan'ın gerisinde olmasına rağmen özellikle TELE1 ile Halk TV ekranına çıkan gazeteciler tarafından kazanabileceği iddiasıyla öne çıkarılıyor. Kemal Özkiraz tarafından yayınlanan anketlerde ise Kılıçdaroğlu ismi hep önde gösteriliyor. Taban ise Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylığını istiyor. Kılıçdaroğlu ise bu iki ismin adaylığına belediyeler AKP'ye geçecek gerekçesiyle karşı çıkıyor. 



Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Asla.. Gözlerinize İnanamayacağınız 18 Tuhaf Fotoğraf Cinsel ilişki için en uygun saat açıklandı Kansere Karşı Her Evde Bulunan İki Basit Besini Birleştirip Tedaviye Dönüştürdü Hükümet Önünü Kesti